aniliki-patra-708

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών στην Πάτρα βρίσκεται η καταγγελία 15χρονης ότι 44χρονος γνωστός της μαζί με έναν ακόμη άγνωστο την παρέσυραν μέρα μεσημέρι σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Πάτρα και τη βίασαν!

Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης, το περιστατικό συνέβη χθες, όταν οι δύο άνδρες την ακινητοποίησαν σε έναν συνοικιακό δρόμο και την υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει στο έρημο κτίσμα. Εκεί τη χτύπησαν και τη βίασαν.

Η νεαρή αναγνώρισε από φωτογραφίες υπόπτων και τους δυο 44χρονους Έλληνες βιαστές και κατέθεσε ότι από καιρό ο ένας την παρενοχλούσε, ακολουθώντας την στον δρόμο.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του ενός 44χρονου, τον συνέλαβαν και οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, καθώς ο ιατροδικαστής πιστοποίησε ότι το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου 44χρονου βιαστή, που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες, βρίσκονται σε εξέλιξη.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.