xc90002

Με τιμή εκκίνησης στα 104.900 δολάρια (περίπου 93.000 ευρώ) το νέο Volvo XC90 T8 Excellence είναι επισήμως το πιο ακριβό αυτοκίνητο που προσφέρει η γνωστή σουηδική εταιρία.

Παράλληλα, το νέο, υπερπολυτελές μοντέλο της Volvo, είναι το πρώτο της που ξεπερνάει το φράγμα των 100.000 δολαρίων, δείχνοντας σαφώς πως πλέον η εταιρία βλέπει τον εαυτό της ως μια μάρκα πολυτελείας.

Διαθέσιμο αποκλειστικά με δίλιτρους τετρακύλινδρους κινητήρες Drive-E, βενζίνης και πετρελαίου, με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, το επιβλητικό SUV της Volvo στην κορυφαία του έκδοση έχει συνολική ισχύ 400 ίππων.

Το μοντέλο που έρχεται στην Ελλάδα τον Μάιο, είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Volvo τα τελευταία χρόνια, που έχει σχεδιαστεί, εξελιχθεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά και στο σύνολό του από τη σουηδική μάρκα. Ενα όχημα που δίνει μια νέα ταυτότητα στην γνωστή εταιρία, η οποία μέσω αυτού διαφημίζει παράλληλα και την μελλοντική της πολιτική.


«Η ενισχυμένη έκδοση του μοντέλου εκφράζει την πολιτική της Volvo, η οποία εστιάζει στην πολυτέλεια. Παντρεύει φανταστικά εξαρτήματα, ασυναγώνιστη ασφάλεια αλλά και απόδοση, σε ένα» τόνισε ο Lex Kerssemakers, CEO της Volvo στις Η.Π.Α.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.