1200

Ο ανταγωνισμός στο eBay είναι σκληρός. Έτσι, κάποιοι αποφάσισαν για να πουλήσουν τα αυτοκίνητά τους να τα φωτογραφήσουν μαζί με τις γυναίκες τους, αντί να χρησιμοποιήσουν κάποιο μοντέλο. Ίσως η γυναικεία ύπαρξη να τους βοηθήσει…

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Το κλασικό Ford Mustang Fastback Pro Racing του 1968 είναι για τους λάτρεις του κλασικού Ford που ψάχνουν για ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο δρόμου. Το εξωτερικό του είναι δίχρωμο, μαύρο και ασημί, ενώ το εσωτερικό κατακόκκινο. Παράγει 400 άλογα και συνδυάζεται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο. Το αυτοκίνητο μπορεί να πουληθεί από μόνο του, αλλά ίσως βοηθάει και η κοκκινομάλλα…

Ford Mustang Fastback Pro Racing-a640



Ford Mustang Fastback Pro Racing-b640

Ο αγοραστής της εντυπωσιακής Modena Ferrari California Spyder GT250 του 1961 ισχυρίζεται ότι πέρασε σχεδόν μια δεκαετία μέχρι να την εντοπίσει. Αυτός όμως επέλεξε τη γυναίκα του να φωτογραφηθεί, ώστε να μπορέσει να την πουλήσει πιο γρήγορα από ότι την αγόρασε. Χρειάζεται άραγε βοήθεια για να πουληθεί η εκλεκτή vintage Ferrari; Ποιος ξέρει… Πάντως τώρα είναι η γυναίκα του που χρησιμοποιείται για να την πουλήσει. Η ισχύς προέρχεται από ένα Ford Racing Boss με V8 κινητήρα με… μηδέν χιλιόμετρα, ενώ έχει δεχθεί πλήρη αποκατάσταση ο σκελετός της.

Modena Ferrari GT250 California Spider-640

Μπορείτε να το αγοράσετε δίνοντας λιγότερο από 14.000 δολάρια, τιμή καθόλου κακή για μια Cadillac DeVille Coupe του 1966. Το μαύρο εξωτερικό έρχεται σε αντίθεση με το κόκκινο χρώμα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Βέβαια, ο πωλητής σκέφτηκε ότι ίσως προσελκύσει περισσότερο κόσμο η κοπέλα που ποζάρει δίπλα στην Cadillac.

Cadillac DeVille Coupe-640

Αυτό το Buddy Stewart Truck 40H του 1935 είναι εξαιρετικά σπάνιο. Μηχανικά «ανανεώθηκε» το 2011, βάφτηκε σε πράσινο και μαύρο χρώμα και το σήμα Kisbér Auto Parts ζωγραφίστηκε στο χέρι με φύλλα χρυσού. Η κοπέλα που φωτογραφίζεται μαζί του μπορεί να προσελκύσει ακόμη περισσότερους πιθανούς αγοραστές.

Buddy Stewart Truck 40H-b640

Buddy Stewart Truck 40H-a640

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αυτού, είναι μια καλή ευκαιρία να ποζάρει μαζί με την Alfa Romeo Veloce 2000 Spider του 1974 που θέλει να πουλήσει, η σέξυ φίλη του. Το συγκεκριμένο μοντέλο (το αυτοκίνητο, όχι το κορίτσι), είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ο πωλητής παραδέχεται ότι χρειάζεται λίγη δουλειά.

Alfa Romeo 2000 Veloce Spider-640

Αυτό το Plymouth Barracuda του 1974 φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, με τον πωλητή να παραδέχεται ότι το χρώμα του είναι λίγο παλιό, αλλά ο κινητήρας του βελτιωμένος.

Plymouth Barracuda-640

Το Chevy Corvair 500 του 1962 βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και βαμμένο με βαθύ ρωμαϊκό κόκκινο. Η ισχύς προέρχεται από 2,4lt εξακύλινδρο κινητήρα που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων (μια σπάνια επιλογή). Έχει κάνει μόλις 804 χιλιόμετρα από τότε που ανακατασκευάστηκε ο σκελετός του αυτοκινήτου. Είναι ένα αυτοκίνητο για απαιτητικούς συλλέκτες Chevy.

Chevy Corvair 500-640

Αυτό το Chevy GMC Fleetside του 1965 σε έντονο κίτρινο λέγεται ότι οδηγείται σαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο και ότι συμπεριφέρεται σαν ένα καλό muscle αυτοκίνητο. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε αυτό, όπως το βελούδινο εσωτερικό, το κάτω μέρος της καρότσας που είναι από ξύλο βελανιδιάς, το ότι έχει αξεσουάρ billet κι έναν V8 κινητήρα κάτω από το καπό. Η τρέχουσα προσφορά ανέρχεται λίγο πάνω από 20.000 δολάρια, αλλά το… cowgirl ίσως βοηθήσει να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές…

Chevy GMC Fleetside-640

Το Stang του 1998 έχει μαλακή οροφή και η δύναμή του προέρχεται από ένα V8 4.6lt κινητήρα. Μπορεί να έχει κάνει αρκετά χιλιόμετρα, αλλά ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Tώρα για το πόσο θα βοηθήσει η συγκεκριμένη κυρία στην πώληση του πράσινου Mustang με μαύρες ρίγες, θα δείξει…

Dodgy Synergy-640

Αυτό το Ford του 1928 είναι ένα vintage αυτοκίνητο με V8 κινητήρα. Σχεδιασμένο για να φαίνεται παλιό, αλλά τρέχει σαν ένα καινούριο. Έγιναν τροποποιήσεις αξίας άνω των 30.000 δολαρίων, ώστε να είναι ένα νόμιμο φορτηγό στο δρόμο.

1928 Ford-640

newsauto

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.