ImageHandler (2)

Οδηγίες στους τζιχαντιστές να γεμίσουν το δημοφιλή ιστότοπο με υλικό της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Τη στιγμή που οι βελγικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τρίτου από τους υπόπτους που πυροδότησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς σκορπώντας το θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, το Ισλαμικό Κράτος «βομβαρδίζει» το Διαδίκτυο με την προπαγάνδα του.

Αφού οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη των τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και το μετρό της βελγικής πρωτεύουσας, απειλώντας για «μαύρες ημέρες» που θα ακολουθήσουν, συνεχίζουν την άθλια προπαγάνδα τους μέσω Διαδικτύου.

Σύμφωνα με αναρτήσεις που έχουν σημειωθεί στο Twitter οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους καλούν τα «αδέλφια» τους να συσπειρωθούν και να «ρίξουν» το δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης.



«Σε λίγο θα ξεκινήσει η επιδρομή. Αναρτούμε όσο μπορούμε τα hashtag #Bruxelles, #Brussel και #Brussels. Αποτελεί πρώτη προτεραιότητα τώρα, χρειάζεται να γεμίσουμε με δικό μας υλικό τα hashtag για τις Βρυξέλλες», γράφει η οδηγία των υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους που ζητούν από τους χρήστες του Twitter να συνοδεύουν τις λέξεις-κλειδιά με προπαγανδιστικά στοιχεία.

Την ίδια ώρα, καλούν τους «φίλους» της τρομοκρατικής οργάνωσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν συνδέονται στο Διαδίκτυο για να μην αφήνουν τα ίχνη τους και γίνουν αντιληπτοί από τις βελγικές αρχές.

Για αυτό το λόγο επισημαίνουν πως οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πρέπει να χρησιμοποιούν κώδικα ώστε να μην «σπάσει» από τους αστυνομικούς που διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

«Μην μοιράζεστε πληροφορίες με τα αδέλφια, να διατηρείτε χαμηλό προφίλ, χρησιμοποιείστε κώδικα, αλλάξτε τον τόπο διαμονής σας και μην ειδοποιήσετε κανέναν για αυτό, μην πανικοβάλλεστε, παραμείνετε ψύχραιμοι και μην ξεχνάτε να ειδοποιείτε τα αδέλφια για να λάβουν μέτρα προφύλαξης», γράφουν οι οδηγίες των τζιχαντιστών στους υποστηρικτές τους.

 

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.