7941047BA56F69494A68650D6A8ABADB

Είναι φανερό πως κάποιοι θέλουν πάση θυσία να… αμαυρώσουν το πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ.

Πρόσφατα μάθαμε πως ο Γερμανός δικτάτορας είχε κρυψορχία και πως διέθετε ένα πέος πολύ μικρού μεγέθους.

Τώρα, ένα νέο δημοσίευμα ισχυρίζεται πως ο άνθρωπος που πριν 70 χρόνια αιματοκύλισε όλη την υφήλιο ήταν, μεταξύ πολλών άλλων σεξουαλικών φετίχ, και κοπρολάγνος.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια έκθεση που δημοσιεύτηκε το 1943 με τίτλο «Ψυχολογική Ανάλυση του Αδόλφου Χίτλερ».



Η έκθεση ήταν προσωπική παραγγελία του Γουίλιαμ Ντόνοβαν, τότε διοικητή των Στρατηγικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ (ο πρόγονος της CIA).

Το 1943 ο Ντόνοβαν προσέγγισε τον τότε φημισμένο ψυχολόγο του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, Δρ. Ουόλτερ Λάνγκερ, ζητώντας του να κάνει ένα προφίλ του Γερμανού ηγέτη, που θα μπορούσαν κατόπιν να χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες.

Ο δρ. Λάνγκερ αρχικά είχε τις επιφυλάξεις του, ειδικά όσον αφορά στις πήγες και τα μέσα που θα είχε στη διάθεση του προκειμένου να φτιάξει ένα αντιπροσωπευτικό ψυχολογικό προφίλ του Αδόλφου.

Ωστόσο, μετά από έξι μήνες ενδελεχούς και κοπιαστικής έρευνας, η επιστημονική ομάδα του καθηγητή κατέληξε στην αποκρυπτογράφηση του ψυχισμού του ηγέτη των Ναζί.

Το προφίλ που έκανε ο Λάνγκερ ήταν μια… ωδή στον φροϋδισμό, καθώς περιέγραφε τον Χίτλερ ως έναν μανιακό της κοπρολαγνείας που αντλούσε ηδονή αναγκάζοντας την ανιψιά του Γκέλι Ράουμπαλ να… ενεργείται από πάνω του την ώρα που αυτός ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα.

«Είναι πολύ πιθανό ότι επέτρεψε στον εαυτό του να πάει τόσο μακριά μόνο με την ανιψιά του, Γκέλι. Η πρακτική της παρούσας διαστροφής αντιπροσωπεύει το πιο χαμηλό επίπεδο σεξουαλικής ταπείνωσης», αναφέρει ο Λάνγκερ στο βιβλίο, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα πως έμαθε για το φετίχ του Χίτλερ έπειτα από την συγκέντρωση αποδείξεων από, Γερμανούς κυρίως, πληροφοριοδότες, όπως ο στρατιώτης Ερνστ Ρεμ που είχε αναφέρει κάτι τέτοιο σε μια δημόσια συγκέντρωση.

Μάλιστα, η Ράουμπαλ είχε φροντίσει να αποκαλύψει το μυστικό αυτό στον Ότο Στράσερ, πολιτικό αντίπαλο του Χίτλερ εντός του NSDAP, του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Γερμανών Εργατών.

Η μεν Γκέλι βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρή το 1931, στα 23 της χρόνια, λίγο μετά την αποκάλυψη των σεξουαλικών φετίχ του θείου της. Το πιστόλι με το οποίο είχε δεχτεί τη μοιραία σφαίρα στην καρδιά ήταν του Χίτλερ, όμως ο θάνατος της αποδόθηκε σε αυτοκτονία.

Ο δε Στράσερ λέγεται πως αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα όταν έμαθε πως ο Αδόλφος σκόπευε να τον δολοφονήσει προκειμένου να μην διαρρεύσει το μυστικό του.

Το βιβλίο αναφέρει πως ο τρίτος άνθρωπος που γνώριζε για το κοπρολαγνικό παρελθόν του Χίτλερ, ο Ρεμ, σκοτώθηκε το 1934, ενώ η έκθεση καταλήγει με τον Λάνγκερ να δηλώνει πως «ο Αδόλφος ήταν παντελώς ανίκανος να κάνει φυσιολογικό σεξ με κάποια γυναίκα».

Τέλος, ο Λάνγκερ αναφέρει πως ο Χίτλερ είχε μαζοχιστικές τάσεις, καθώς έβαζε γυναίκες να τον κλωτσούν, την ώρα που αυτός ήταν κουλουριασμένος στο πάτωμα.

Αληθείς ή αναληθείς, το σίγουρο είναι πως οι συνήθειες του Χίτλερ θα συνεχίσουν να απασχολούν τους ιστορικούς του παρόντος και του μέλλοντος, αφήνοντας άλλοτε μια κιτρίνη κι άλλοτε μια ροζ απόχρωση στους ισχυρισμούς τους…

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.