dhmos kalampakasΈνα κυνήγι αλλιώτικο, κυνήγι ιστορίας, γνώσης, προσφοράς, συνεργασίας, συναρπαστικής πλοκής με ευφυέστατους γρίφους

για «κυνηγούς» όλων των ηλικιών, μετρά φέτος  7 χρόνια ζωής!

 Το «κυνήγι του θησαυρού» είναι ένα υπέροχο πνευματικό παιχνίδι που θα  συγκεντρώσει και πάλι το ενδιαφέρον ολόκληρης της πόλης και όχι μόνο, αφού ο αριθμός των κυνηγών αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Συμμετέχουν όλοι… από παιδιά Δημοτικού μέχρι και νέοι 81 ετών.

Ξεκίνησε δειλά, κρατάει γερά και δυναμώνει χρόνο με το χρόνο. Βασική του συνταγή: η χαρά της ανακάλυψης. Κάθε γρίφος και μία περιπέτεια, κάθε λύση και μια αλήθεια, κάθε βήμα και μια ευκαιρία να ανακαλύψεις το θησαυρό. Κι ο θησαυρός κρυμμένος στην όμορφη Καλαμπάκα, στις ρίζες των επιβλητικών και διάσημων μετεωρίτικων βράχων, που θα κατακλύσουν και φέτος πλήθος επισκεπτών από κάθε γωνιά του πλανήτη.

 Ημερομηνία διεξαγωγής του κυνηγιού Σάββατο  12 Μαρτίου 2016.

Οι εκπλήξεις που περιμένουν τόσο τους «κυνηγούς» όσο  και τους επισκέπτες είναι πολλές και σίγουρα απολαυστικές:

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα δοθεί συναυλία – Παρτυ για όλους τους «κυνηγούς»  με τους:  Μύρωνα Στρατή και Ησαϊα Ματιάμπα.   

Το κυνήγι φέτος ,  θα παρουσιάσει  ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

       ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

 

Το πρόγραμμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων 2015 του Δήμου Καλαμπάκας που έχει ως εξής:

programa-2programa-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.