ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
sxolikos_ekfobismos
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της βίας και του σχολικού εκφοβισμού, θα

πραγματοποιηθεί μαθητική εκδήλωση σε συνεργασία των Σχολικών Συμβούλων 1ης και 2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας, με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών και το Κέντρο Πρόληψης Ν. Γρεβενών «Ορίζοντες» με θέμα:  «Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης των Γρεβενών γιορτάζουν και στέλνουν μηνύματα φιλίας και συνεργασίας». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα  στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 και ώρες 11.00 έως 13.00 και θα συμμετέχουν οι μαθητές μιας τάξης (ή και δυο τμημάτων) από κάθε σχολική μονάδα με τη συνοδεία των υπευθύνων Ο.Δ.Π. και ενός εκπαιδευτικού.  

Η κύρια σκέψη είναι ότι φέτος δεν μιλάμε για Σχολικό Εκφοβισμό- Bulling- θύτη-θύμα, αλλά μιλάμε για τον αντίποδα τους δηλαδή τη φιλία, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, εστιάζοντας σε θετικά μηνύματα.

Οι μαθητές που θα συμμετέχουν θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία στις 11.00 π.μ. όπου θα παρουσιάσουν το μήνυμα και τη δράση τους. Στο τέλος μπαλόνια όπου θα γράψουν ένα σύνθημα και το όνομά τους θα τα αφήσουν όλα μαζί στον ουρανό.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.