APOSTRAT 2

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού – Παράρτημα Γρεβενών, έκοψε την Κυριακή (21/02) το μεσημέρι, την βασιλόπιτα στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον».

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Γρεβενών, Σχης (ΤΘ) ε.α. Σπηλιώτης Οδυσσέας, υποδέχθηκε και καλωσόρισε στην είσοδο του ξενοδοχείου, τα μέλη και τους προσκεκλημένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κκ Δαβίδ, ο Απόστολος Τσένης ως εκπρόσωπος του Δήμου Γρεβενών, και εκ μέρους του Συνδέσμου Εφέδρων Αξκών Γρεβενών ο πρόεδρος κ. Στέργιος Παπαστεργίου, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας.
APOSTRAT 1
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προσφώνηση του Προέδρου του Παραρτήματος Γρεβενών Σχη(ΤΘ) εα Σπηλιώτη Οδυσσέα, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία, χαρούμενο και δημιουργικό το 2016.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε καλή Χρονιά προς όλους, τονίζοντας ότι την αγάπη του για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, των εν ενεργεία αλλά και των εν αποστρατεία.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την βράβευση τριών μαθητών, τέκνων μελών του Παραρτήματος Γρεβενών, που αρίστευσαν κατά την σχολική χρονιά 2014-2015, στους οποίους απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος.

Βράβευση της Μαρίας- Αμαλίας Θωμά (κόρης του Σχη (ΥΓ)εα Θωμά Θωμά), καθότι ως μαθήτρια Γ΄ Λυκείου αρίστευσε με βαθμό 18,7. Τον έπαινο παρέλαβε ο πατέρας:

APOSTRAT 3

Βράβευση του Δημήτρη Κεχαγιά (γιό του Τχη (ΤΧ)εα κ. Κεχαγιά Σπυρίδωνα), καθότι ως μαθητής Γ΄Λυκείου αρίστευσε με βαθμό 18,5.:

APOSTRAT 4

Βράβευση του Ευάγγελου Σπυρίδη (γιό του Τχη (ΠΖ)εα κ. Σπυρίδη Ευσταθίου), καθότι ως μαθητής Β΄ Λυκείου αρίστευσε με βαθμό 19,3.:

APOSTRAT 5

Στην συνέχεια μοιράστηκε η πίτα και το κομμάτι που περιείχε το νόμισμα κέρδισε η κα. Αρετή Τζιούφα, σύζυγος του Τχη εα Τζιούφα Σταμάτιου , και το οποίο αντιστοιχούσε σε Ασημένια Εικόνα του Χριστού:

APOSTRAT 6

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ενημέρωσε τα μέλη για τα θέματα που μας απασχολούν και επακολούθησε παραγωγική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού συμβουλίου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Παραρτήματος και στις οικογένειές των, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δείτε εικόνες:(Κάντε κλικ πιο κάτω, για μεγέθυνση)

APOSTRAT 7
APOSTRAT 13 APOSTRAT 12 APOSTRAT 11 APOSTRAT 10 APOSTRAT 9 APOSTRAT 8

Για το Τοπικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Οδυσσέας Θ. Σπηλιώτης
Σχης (ΤΘ) ε.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.