tain 7tΔείτε στον Κινηματογράφο Γρεβενών:

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ
DANISH GIRL

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑΣκηνοθεσία: ΤΟΜ ΧΟΥΠΕΡ
Σενάριο: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΕΜΠΕΡΣΧΟΦ & ΛΟΥΣΙΝΤΑ ΚΟΞΟΝ
Ηθοποιοί: ΑΛΙΣΙΑ ΒΙΚΑΝΤΕΡ, ΕΝΤΙ ΡΕΝΤΜΕΪΝ
Διάρκεια: 120 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Ντέιβιντ Έμπερσχοφ που αφηγείται μια εκδοχή της ιστορίας του Άιναρ Βέγκενερ (γνωστού ως Λίλι Έλμπε) την περίοδο που αποφάσισε να κάνει εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, σοκάροντας τους ανθρώπους της εποχής. Ως Άιναρ ήταν παντρεμένος με τη ζωγράφο Γκέρντα Βέγκενερ (Αλίσια Βικάντερ) που στα έργα της τον συμπεριλάμβανε, αρχικά, ως μυστήρια, μελαχρινή κοπέλα με όμορφα πόδια. Έτσι ανακάλυψε τα θέματα σεξουαλικής ταυτότητας που είχε, αποφασίζοντας να προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και να αυτοπραγματωθεί.
TRIVIA
Ο νέος ρόλος-πρόκληση που καλείται να απογειώσει, όπως μόνο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Έντι Ρέντμεϊν ξέρει και μπορεί, είναι εκείνος της διεμφυλικής ζωγράφου Λίλι Έλμπε που πέθανε μετά από αποτυχημένη εγχείρηση μεταμόσχευσης μήτρας. Τη σκηνοθεσία του, πιθανότατα, Οσκαρικά υποψήφιου DANISH GIRL υπογράφει ο «ζωγράφος» της μεγάλης οθόνης Τομ Χούπερ (Les Miserables-Οι Άθλιοι, King’s Speech- Ο Λόγος του Βασιλιά).
Δείτε το trailer:


Deadpool
DEADPOOL - DOLBY ATMOSΣκηνοθεσία: ΤΙΜ ΜΙΛΕΡ
Σενάριο: ΡΟΜΠ ΛΙΦΙΛΝΤ & ΦΑΜΠΙΕΝ ΝΙΣΙΕΖΑ
Ηθοποιοί: ΡΑΙΑΝ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ, ΜΟΡΕΝΑ ΜΠΑΚΑΡΙΝ, ΤΙ ΤΖΕΪ ΜΙΛΕΡ, ΕΝΤ ΣΚΡΙΝ, ΜΠΡΙΑΝΑ ΧΙΛΝΤΕΜΠΡΑΝΤ
Διάρκεια: 109 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, το «Deadpool» αφηγείται την ιστορία του Ουέιντ Ουίλσον, ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο Deadpool κυνηγά τον άνδρα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του.
Δείτε το trailer:

Μέρες και ώρες προβολής:

Print
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.