panelidisΗ πρόβλεψη που δεν θα επιβεβαιωθεί αφού η μοίρα είχε αντίθετη άποψη για το σεμνό τραγουδιστή-φαινόμενο που ξεκίνησε από το YouTube και έγινε ίνδαλμα.

Τραγουδιστής-φαινόμενο…

Ο Παντελής Παντελίδης επιβεβαίωσε ακόμα και με το θάνατό του τη φράση του Γιάννη Πλούταρχου: «Αυτό το παιδί ήρθε, έκανε ταραχή και έφυγε…». Ομως και η αποχώρησή του από τη ζωή έμελλε τελικά να δημιουργήσει ακόμα περισσότερη ταραχή… Αυτό δείχνουν οι υπέρμετρες εκδηλώσεις λατρείας του απλού κόσμου που τον αγάπησε και τον ανέδειξε σε λαϊκό είδωλο.

Οι χιλιάδες αναρτήσεις, τα αναρίθμητα χτυπήματα στο όνομά του, τα συγκινητικά μηνύματα που κατέκλεισαν το Διαδίκτυο γι’ αυτό το απλό παιδί που έγινε γνωστό αναρτώντας στο YouTube το πρώτο τραγούδι του, «Δεν ταιριάζετε σου λέω», που εμπνεύσθηκε από μια δική του ερωτική απογοήτευση.
Ακριβοθώρητος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Παντελής Παντελίδης είχε μια έμφυτη συστολή που τον έκανε να μην παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις. Μέσα από τις λιγοστές φορές που θέλησε να απευθυνθεί στο κοινό με το λόγο του και όχι με το τραγούδι του, ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν έκανε τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώνει τον τύπο του καθημερινού νέου, που του αρέσει να μιλάει πιο πολύ μέσα από τους στίχους του, παρά μέσα από συνεντεύξεις. Απλός στις διατυπώσεις του, δεν προσπάθησε ποτέ να δείξει κάτι άλλο από αυτό που ήταν, ένας αυτοδημιούργητος νέος άνθρωπος που κυνήγησε το όνειρό του και πέτυχε.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην τηλεοπτική συνέντευξη του στο «Πρωινό» του Mega στις 31 Δεκεμβρίου 2015 στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Κώστα Μαρτάκη, με τον οποίο επρόκειτο να κάνουν πρεμιέρα προχθές Παρασκευή στο «Teatro», ο Παντελής Παντελίδης δεν θέλησε να ζητήσει κάτι για τον εαυτό του για το 2016: «Δόξα τω Θεώ τα έχω όλα, φίλους που με αγαπούν και τους αγαπάω και τους έχω από πέντε χρόνων και μια καταπληκτική οικογένεια. Δεν θέλω κάτι…». Αυτή η χρονιά έμελλε τελικά να είναι μοιραία για τον Παντελή Παντελίδη.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.