flampouraris.30.1.708Ως δολοφονική επίθεση χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνη που σημειώθηκε μετά από τα μεσάνυχτα στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Αγνωστοι έριξαν περίπου δέκα βόμβες μολότοφ στην οικία του υπουργού, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, ενώ ο κ. Φλαμπουράρης, που βρισκόταν στο σπίτι του εκείνη την ώρα, δεν διέτρεξε κίνδυνο.

«Πράξεις όπως η σημερινή δολοφονική επίθεση στην οικία του Α. Φλαμπουράρη  δεν μπορούν να υπονομεύσουν τη δημοκρατία», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Να γνωρίζουν καλά οι αυτόκλητοι “επαναστάτες” ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τρομοκρατείται και ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα της απέναντι στη διαπλοκή,  τα συμφέροντα και τον υπόκοσμο», τονίζεται ακόμη.

Γεροβασίλη: Δεν εκφοβίζεται η κυβέρνηση

Σε δήλωσή της, η Ολγα Γεροβασίλη διεμήνυσε ότι η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί.

«Οι αυτουργοί τέτοιου είδους “αυθόρμητων” και “επαναστατικών” ενεργειών, αλλά και όλοι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες πασχίζουν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα, ας ξέρουν ότι τα σχέδια τους πέφτουν στο κενό», τόνισε ακόμη η κυβερνητική εκπρόσωπος, καταδικάζοντας την επίθεση.

iefimerida


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.