foitites-enstaseis

Διευκρινίσεις για την διαδικασία υποβολής ενστάσεων και αιτήσεων θεραπείας σχετικά με τα αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών δίνει το υπουργείο Παιδείας.



Με διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας παρέχονται διευκρινίσεις  σχετικά με τη διαδικασία υποβολής ενστάσεων –αιτήσεων θεραπείας επί των   αποτελεσμάτων  των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής, που εκδόθηκαν στις 14/1/2016. Η προθεσμία για την υποβολή των ενστάσεων λήγει την επόμενη Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, και οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  • Οι αιτήσεις θεραπείας υποβάλλονται προς την Επιτροπή Ενστάσεων – Κεντρικό Πρωτόκολλο –  έως την Παρασκευή 5  Φεβρουαρίου   2016.
  • Οι  αιτήσεις  θα πρέπει να αναφέρουν τα  στοιχεία του φοιτητή που έχει  υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής και τη Σχολή/Τμήμα προς την οποία έχει αιτηθεί  μετεγγραφή
  • Υποβάλλονται είτε με συστημένη  επιστολή  είτε  με  ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση protocol@minedu.gov.gr.
  • Αιτήσεις θεραπείας ή ενστάσεις, που έχουν ήδη υποβληθεί από  τις  15-1-2016  και μεταγενέστερα θα εξεταστούν από την  Επιτροπή Ενστάσεων χωρίς να απαιτείται η  υποβολή νέας αίτησης  θεραπείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους στην  ηλεκτρονική  εφαρμογή των  μετεγγραφών κάνοντας  χρήση των κωδικών  τους.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.