κεραυνοςΤο πρώτο παιχνίδι για την Β΄ φάση, του πρωταθλήματος παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. στον Ε΄  όμιλο, έδωσε το Σάββατο 09-01-2016 στο κλειστό του Βελβεντού Κοζάνης η ομάδα του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» Αγίου Γεωργίου και το κέρδισε άνετα με το ευρύ σκορ 48 – 83, συνεχίζοντας το αήττητο για την σεζόν 2015 – 2016.

Οι μικροί του Βασίλη Μπατσίλα, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ, δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, αφού προηγήθηκαν από το 1ο δεκάλεπτο με σκορ 26 – 4.

Με αυτήν την εκτός έδρας νίκη (την οποία αφιέρωσαν στον «Ψηλό» που απουσίαζε με ίωση), οι μικροί του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ», έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στο FINAL 4 του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., αφού σε αυτό προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου.-


Με την ομάδα του Κεραυνού έπαιξαν : ΤΣΟΥΚΑΣ Θανάσης, ΓΑΒΡΙΔΗΣ Νίκος, ΓΚΟΛΙΑΣ Αποστόλης, ΒΑΣΔΑΡΗΣ Θάνος, ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΑΛΚΟ Κλέντι, ΠΑΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Γιάννης, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΚΑΤΣΑΝΟΣ Τάσος, ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Βαλάντης, ΔΑΔΑΛΗΣ Βασίλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.