brown.3.1.708

Τα χρόνια περνούν, αλλά ο Κρις Μπράουν δεν βάζει μυαλό και είναι ξανά αντικείμενο αστυνομικής έρευνας.

Αυτή τη φορά, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο Αμερικανός τραγουδιστής να ξυλοκόπησε μία γυναίκα στο Λας Βέγκας. Η εκπρόσωπος του Μπράουν απέρριψε τους ισχυρισμούς ως ψευδείς, αλλά οι αρχές εξετάζουν το θέμα.


Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε καταγγελία για ξυλοδαρμό, σε καζίνο, όπου βρήκαν μία γυναίκα που είχε ελαφριά τραύματα από ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με την έρευνα, ένας καβγάς έγινε σε πάρτι μέσα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, όταν η γυναίκα προσπάθησε να φωτογραφήσει τον Μπράουν.

«Το θύμα κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον Μπράουν, τον οποίο κατηγόρησε ότι πήρε και το κινητό της τηλέφωνο», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας. Η γυναίκα απομακρύνθηκε από το ξενοδοχείο, από τους άνδρες της ασφάλειας, αλλά επέστρεψε αργότερα για να αναφέρει το γεγονός. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να βρουν τον τραγουδιστή στο δωμάτιό του, αλλά εκείνος είχε ήδη αποχωρήσει.

Ο Μπράουν δεν συνελήφθη, αλλά έχει υποβληθεί έκθεση για κλοπή και ξυλοδαρμό σε βαθμό πλημμελήματος, στην οποία κατονομάζεται ο ίδιος ως ύποπτος.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πέρυσι ο τραγουδιστής ήταν με αναστολή, περίπου για έξι χρόνια, έπειτα από την επίθεση στην τότε σύντροφό του, Ριάνα.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.