πηγή: MessolonghiNews
Νεκροί βρέθηκαν οι δυο νεαροί που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου μέσα στο αυτοκίνητο σε χαντάκι στην περιοχή της Κατοχής.

Στο σημείο που τελικά ήταν εμφανές και δίπλα στο δρόμο έσπευσαν διασώστες. Το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο μέσα σε αρδευτικό αύλακα βάθους τουλάχιστον δύο μέτρων λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πλέον οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα και ότι το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια έπεσε στο χαντάκι.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας για το τραγικό γεγονός, αναφέρονται ότι το αυτοκίνητο «εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού – Αστακού, στο ύψος της Κατοχής, σε αυλάκι βάθους έξι μέτρων που περιείχε νερό ύψους τουλάχιστον δύο μέτρων και ήταν καλυμμένο από βλάστηση (καλαμιές κ.λ.π. ) το αυτοκίνητο του 35χρονου, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί».

<p>πηγή: MessolonghiNews</p>

πηγή: MessolonghiNewsΣτο σημείο έφτασαν οι συγγενείς και οι οικογένειες των νεαρών, συντετριμμένοι από την εξέλιξη.

Οι δύο άνδρες 35 και 40 ετών διασκέδαζαν  την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με αυτοκίνητο λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ιωάννη Κορδώση και του Βασίλη Γρατσάνη είχαν ξεκινήσει και πάλι σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, του Αστακού και του Μεσολογγίου.

<p>πηγή: MessolonghiNews</p>

πηγή: MessolonghiNewsMετά την ανεύρεση των δύο φίλων, άρχισαν οι έρευνες για το πώς έχασαν τη ζωή τους. Εάν, δηλαδή, πέθαναν ακαριαία όταν το όχημά τους έπεσε στο αυλάκι ή τραυματίστηκαν και δεν μπόρεσαν να το εγκαταλείψουν.Ερωτήματα στα οποία θα  απαντήσει η ιατριδικαστική υπηρεσία στην Πάτρα μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής.

Ερώτημα παραμένει, επίσης, πώς οι ένοικοι των  σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο, δεν άκουσαν τίποτα και δεν παρατήρησαν το πεσμένο στο αυλάκι όχημα.

Αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου των δύο φίλων από το Μεσολόγγι

Κάτοικοι της περιοχής πάντως λένε ότι η θέση του αυτοκινήτου άλλωστε ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε κάποιος εύκολα να το προσέξει. Σήμερα όμως,  ένας πιο… παρατηρητικός περαστικός είδε τις ρόδες του αυτοκινήτου και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Παράλληλα με τις άλλες έρευνες, αναμένεται να υπάρξει  εξέταση του οχήματος, για τυχόν μηχανικά προβλήματα.

Στελέχη της αστυνομίας από την Ακαρνανία, ανέφεραν, σύμφωνα με το Agrinio Voice,ότι το αυτοκίνητο έπεσε στο αυλάκι αφρενάριστο, αφού δεν υπάρχουν πουθενά ίχνη φρένων στο οδόστρωμα…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός, Βασίλης Γρατσάνης, φορούσε ζώνη ασφαλείας και ήταν εγκλωβισμένος, ενώ ο Γιάννης Κορδώσης δεν φορούσε ζώνη, αλλά από την πρόσκρουση έχασε τις αισθήσεις του και εγκλωβίστηκε κι αυτός.

Τα θύματα δε, φαίνεται πως δεν έχασαν την ζωή τους από την πρόσκρουση, αλλά ο θάνατός τους προήλθε από πνιγμό, καθώς στο αυλάκι υπήρχε πολύ νερό.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.