Kοστούμι στην τιμή των 100.000 δολαρίων…
σαμπανιαΗ πιο ακριβή σαμπάνια στον κόσμο παρουσιάστηκε από την βρετανική μάρκα σαμπάνιας «Goût de diamants» τον Ιούνιο του 2013 και κοστίζει

1,838 εκατομμύρια ευρώ.

Το μπουκάλι έχει ένα logo σε σχήμα «S», όπως ο Superman, η ετικέτα είναι από λευκόχρυσο 18 καρατίων και κοσμείται από ένα διαμάντι 19 καρατίων. Το σύνολο είναι κατασκευασμένο στο χέρι από ειδικούς πολυτελών ειδών. Στο εσωτερικό βρίσκεται η πιο φίνα σαμπάνια από λευκό, ροζέ ή λευκό των λευκών κρασί.





Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να αγοράσουν ένα μπουκάλι σαμπάνιας σε αυτή την τιμή. Κι όμως ο σχεδιαστής της σαμπάνιας, ο Alexander Amosu, 38 ετών, από την Νιγηρία, ο οποίος ζει στη Μεγάλη Βρετανία και είναι πολυεκατομμυριούχος, σίγουρα βρίσκει πάρα πολλούς αγοραστές.
Ο εν λόγω σχεδιαστής ειδικεύεται, εξάλλου, στις πιο τρελές και ακριβές ιδέες, οι οποίες ξεπουλάνε παγκόσμια. Σχεδίασε ένα κινητό Blackberry γεμάτο διαμάντια το οποίο κοστίζει 90.000 δολάρια.

Σχεδίασε επίσης ένα κλειδί αυτοκινήτου Λαμποργκίνι στην τιμή των 7.000 δολαρίων.

Το πιο διάσημο έργο του είναι το κοστούμι στην τιμή των 100.000 δολαρίων, με χρυσή κλωστή και μαλλί Ιμαλαϊων και κουμπιά από διαμάντια. Λέγεται ότι όταν του παραγγέλνουν ένα τέτοιο κοστούμι, ο σχεδιαστής το μεταφέρει με θωρακισμένο Range Rover.

Εκανα την καριέρα και την περιουσία μου με αίμα και δάκρυα, λέει ο νιγηριανός σχεδιαστής.




iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.