Σε όποιον προσφέρει κρίσιμες πληροφορίες για τους δράστες
olymΑμοιβή 300.000 ευρώ δίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε όποιον προσφέρει κρίσιμες πληροφορίες για τους

δράστες της επίθεσης στον γνωστό δικηγόρο. Αυτό έκανε γνωστό ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

«Βλέπουμε με ιδιαίτερη απογοήτευση ότι επικρατεί η σιωπή σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στη δολοφονική επίθεση κατά του δικηγόρου Αργύρη Λίβα. Μια υπόθεση που πέρασε στα «ψιλά» των ΜΜΕ και κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό, την στιγμή που διάφορες ανούσιες περιπτώσεις διογκώνονται και γίνονται πρώτα θέματα στα μέσα.

Και δεν είναι μόνον η υπόθεση του κ Λίβα. Είναι μια συνέχεια σε τέτοιες ιστορίες. Θυμίζω ότι πριν από λίγο καιρό ήταν ο κύριος Ζωγράφος που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση. Και στις δυο περιπτώσεις θα μπορούσαμε να έχουμε νεκρό άνθρωπο. Για χιλιοστά γλίτωσε ο κύριος Ζωγράφος, για χιλιοστά δε βρήκε η σφαίρα την αρτηρία στο πόδι του κ Λίβα. Μιλάμε δηλαδή για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Να θυμηθούμε τις επιθέσεις κατά του κυρίου Τσαχειλίδη; Κατά του κυρίου Κουρίδη; Ποιός διέταξε αυτά τα χτυπήματα και ποιός πλήρωσε για αυτά;

Για να μη γελιόμαστε όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα χτυπήματα έρχονται από την πραγματική εγκληματική οργάνωση που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Που έχει καθημερινή τριβή με τον υπόκοσμο, με τις μυστικές υπηρεσίες, που απειλεί χωρίς φόβο από εταιρικά τηλέφωνα λες και δεν είμαστε σε ευρωπαϊκή χώρα με νόμους. Πόσοι παράγοντες και άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν απειληθεί ξέρετε; Και αυτά δεν τα λέω εγώ, τα έχουν καταθέσει στην Αστυνομία. Όχι σε τηλεδίκες και σε στημένα πάνελ.

Για αυτούς λοιπόν τους λόγους και για να βοηθήσουμε κι εμείς στην διαλεύκανση και της δολοφονικής επίθεσης κατά του κ. Λίβα αλλά και όλων των προηγούμενων η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει κρίσιμες πληροφορίες που θα οδηγήσουν τις αρχές στην σύλληψη των δραστών της τελευταίας δολοφονικής επίθεσης αλλά και σε αυτές που προηγήθηκαν», είπε στο Sport24 radio.

Ο Κώστας Καραπαπάς επανέλαβε μεταξύ άλλων ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές και ότι τα δέκα εκατομμύρια ευρώ που ακούγονται για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι πολύ λίγα.

e-typos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.