Η κυβέρνηση θα καταθέσει σήμερα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

aytokinhtaΠρέπει να επικροτούμε ότι θετικό γίνεται στην χιλιοταλαιπωρημένη αγορά αυτοκινήτου, σαν αυτό το μέτρο της απόσυρσης παλαιών οχημάτων και την συνοδευόμενη έκπτωση για αγορά καινούριου. Η κυβέρνηση θα καταθέσει σήμερα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την παράταση της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων μέχρι τις 20 Απριλίου του 2016.

Ουδείς γνωρίζει μέχρι τώρα, όσο κι αν το ευχόμαστε όλοι, αν θα επεκταθεί το χρονικό όριο των προς απόσυρση οχημάτων με πρώτη άδεια κυκλοφορίας έως τις 31-12 -2005, καθώς το μέτρο ισχύει σήμερα για όσα αυτοκίνητα έχουν ταξινομηθεί μέχρι τις 31-12-2000.

Από την άλλη πλευρά, στον τομέα της κατάθεσης πινακίδων λόγω δυσβάσταχτων φόρων και έλλειψη οικονομικής ρευστότητας, σας ενημερώνουμε πως έχουν κατατεθεί έως τώρα περισσότερες από 50.000 πινακίδες αυτοκινήτων, προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να μην επιβαρυνθούν με τα τέλη κυκλοφορίας του 2016.
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που μπορεί κάποιος να καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, οπότε αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί περαιτέρω. Με τις υγείες μας και καλή χρονιά…

Γιάννης Τσιρογιάννης στο e-typos
gtsirogiannis@e-typos.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.