tragoudistesvoulgaria708

H νυχτερινή Αθήνα δεν θυμίζει σε τίποτα τη δεκαετία του ’90 με τα «χρυσά» νυχτοκάματα και τα υπέρογκα ποσά που ξόδευαν οι Έλληνες για τη διασκέδασή τους.

Ωστόσο, η αγορά της Σόφιας, στη Βουλγαρία, δίνει μια ανάσα στους Έλληνες τραγουδιστές.

Εν μέσω κρίσης, όλο και περισσότεροι καταφεύγουν στη γειτονική χώρα, γνωρίζοντας την αποθέωση, αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό εκεί.


Όλα αυτά, βέβαια, με το… αζημίωτο, μιας και το «νυχτοκάματο» για κάποιους, όπως αναφέρει η Real News, φτάνει ακόμα και τα 3.000 ευρώ!

Πριν από λίγες εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Παντελής Παντελίδης έβαλε «φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση της Σόφιας, καθώς στο κέντρο όπου τραγούδησε δεν έπεφτε καρφίτσα!

Το επόμενο μεγάλο γεγονός στη γειτονική χώρα είναι η συναυλία της Δέσποινας Βανδή στις 21 Φεβρουαρίου του 2016. Όχι όμως σε κάποιο νυχτερινό κέντρο αλλά στο αντίστοιχο του δικού μας Μεγάρου Μουσικής. Στην ίδια αίθουσα είχε δώσει το περασμένο καλοκαίρι συναυλία και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, κατακτώντας το δικό του κοινό.

Αυτός βέβαια που κάνει μεγάλη καριέρα στη Βουλγαρία είναι ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Γιασεμής, ενώ ο Βασίλης Καρράς είναι από τους πρώτους τραγουδιστές που άνοιξαν δίαυλο συνεργασίας στη γειτονική χώρα.

Εκεί -όχι τυχαία- γύρισε πρόσφατα βιντεοκλίπ ο Νίκος Βέρτης, με τις φήμες να θέλουν τον τραγουδιστή να ετοιμάζει και εμφανίσεις στη Σόφια.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.