lakis708

Η Ελένη Γερασιμίδου πριν λίγες μέρες είχε μιλήσει αρνητικά για τον Λάκη Λαζόπουλο και δήλωσε ότι δεν θα ξαναπάει στην εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι».

Αν και υπήρξαν η Ελενίτσα και ο Μήτσος και συνεργάστηκαν τόσο στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» όσο και στο «Αλ τσαντίρι νιουζ», η Γερασιμίδου, που υπήρξε βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Λάκης Λαζόπουλος δεν είναι πια φίλοι. Η ίδια το αποκάλυψε στο περιθώριο της παρουσίασης της ελεύθερης μετάφρασης της «Λυσιστράτης» από τον σύζυγό της Αντώνη Ξένο.

«Είναι μια παλιά φιλία, αλλά τώρα δεν υπάρχει φιλία από την πλευρά μου. Δεν έχουμε μαλώσει, αλλά, με συγχωρείτε πάρα πολύ, για μένα το κόμμα μου είναι η ζωή μου ολόκληρη, είναι αυτά που πιστεύω, αυτά που θέλω να δω να γίνονται» δήλωσε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας στην ουσία ότι οι διαφορετικές πολιτικές απόψεις των δύο, αλλά και η επικριτική στάση του πρώην συνεργάτη της απέναντι στο ΚΚΕ ήταν η αιτία του τέλους της πολύχρονης φιλικής σχέσης τους.

«Καλή παρέα να έχει»

«Δεν είμαι εχθρός, βεβαίως, αλλά δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που τόσο άδικα έχει πολεμήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα. Αυτό και τελειώσαμε» τόνισε και συμπλήρωσε: «Τον θαυμάζω, συνεργαστήκαμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Καλή παρέα να έχει, με τους ανθρώπους που κάνει παρέα και με τους κύκλους του κι εγώ με τους δικούς μου. Εγώ αισθάνομαι καλά με τους συντρόφους μου».

Οπως όλα δείχνουν, πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που η Ελένη Γερασιμίδου απαντούσε θετικά στις προσκλήσεις του Λάκη να φιλοξενηθεί στο «Τσαντίρι», προκειμένου να ενσαρκώσουν το λαϊκό ζευγάρι, που αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη φορά που έκανε την εμφάνιση του στους «Μήτσους» του Mega.

Μόλις ο Λάκης Λαζόπουλος ενημερώθηκε για όσα είπε η πρώην συνεργάτιδά του, έδωσε τη δική του απάντηση: «Εμένα εξακολουθούν και παραμένουν φίλοι μου όσοι έχουν εντελώς αντίθετες απόψεις. Λυπάμαι γι’ αυτό που άκουσα από εσάς. Επίσης, φίλοι μου παραμένουν από το ΚΚΕ και όσοι διαφοροποιήθηκαν».

Ωστόο, η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλουκαι μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Λάκη Λαζόπουλο..

Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν πήρε τηλέφωνο τον Λάκη Λαζόπουλο για να λύσουν τη διαφορά τους γιατί δεν έχει τον αριθμό του: «Δεν έχω τηλέφωνο του Λάκη, πάντα επικοινωνούσα με τον αδερφό του… Δε θα πήγαινα στο Αλ Τσαντίρι ξανά… στο θέατρο θα το σκεφτόμουν… Άλλη φορά δεν πρέπει να πολυμιλάω γιατί δίνουν σημασία σε ότι νομίζουν αυτοί». Και κατέληξε: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αυτές τις μέρες, βγάλανε κάποια λεφτά στην πλάτη μου κοροϊδεύοντας και δείξανε απίστευτη κακία».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.