Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λύκοι κατασπάραξαν κυνηγόσκυλα στο Ζαγόρι

29 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

lykoiΠολύ ακριβά στοιχίζει το κυνήγι για τους λάτρεις του που αναζητούν θηράματα στα χωριά του Ζαγορίου και σε άλλες ορεινές περιοχές των Ιωαννίνων.

Πολύ ακριβά στοιχίζει το κυνήγι για τους λάτρεις του που αναζητούν θηράματα στα χωριά του Ζαγορίου και σε άλλες ορεινές περιοχές των Ιωαννίνων, καθώς συχνά γυρίζουν πίσω χωρίς τα κυνηγόσκυλά τους που πέφτουν θύματα λύκων!

Ο αχώριστος σύντροφος ενός κυνηγού, που χάθηκε κατά την διάρκεια του κυνηγιού μεταξύ των κοινοτήτων Μανασής και Δίκορφο Ζαγορίου, φορούσε GPS και εντοπίστηκε μέσα σε δεκαπέντε λεπτά από τον ιδιοκτήτη του. Όμως, ο κυνηγός τον βρήκε κυριολεκτικά κατακρεουργημένο από τους πεινασμένους λύκους!

Σύμφωνα, μάλιστα, με επίσημα στοιχεία που διαθέτει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαγορίου, άλλα δυο κυνηγόσκυλα βρήκαν τις τελευταίες ημέρες τραγικό θάνατο στα δόντια των αγριμιών, που κατεβαίνουν όλο και πιο χαμηλά αναζητώντας τροφή. Πριν από λίγες ημέρες, οι κάτοικοι της κοινότητας Σκαμνέλι είχαν βάλει φωτιά στο… δάσος για να τρομοκρατήσουν τις αγέλες που έκαναν επιθέσεις στα κοπάδια τους! Η φωτιά αποτέφρωσε γύρω στα 80 στρέμματα δάσους και θάμνων.

πρώτο θέμα

This entry was posted on Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2015 at 20:04 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply