κεραυνοσ αγιου γεωργιου παιδες Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασαν την Κυριακή 22-11-2015 οι παίδες του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ»), καθώς είχαν αντίπαλο την «ΕΛΙΜΕΙΑ», τελευταία στην βαθμολογία ομάδα του Α΄. ομίλου, του πρωταθλήματος παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

–              Το παιχνίδι έγινε στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών και από την αρχή φάνηκε η τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

–              Η ομάδα των Γρεβενών, διατηρώντας για ένα ακόμη παιχνίδι το αήττητο, επικράτησε με σκορ 89 – 30 πηγαίνοντας σχεδόν ρελαντί για όλο το 2ο ημίχρονο, όπου ο Βασίλης Μπατσίλας μπόρεσε να ξεκουράσει τα παιδιά που την προηγούμενη μέρα είχαν παίξει με την ανδρική ομάδα.

–        Με την ομάδα του Κεραυνού έπαιξαν οι : ΤΣΟΥΚΑΣ Θανάσης, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννης, ΓΑΒΡΙΔΗΣ Νίκος, ΓΚΟΛΙΑΣ Αποστόλης, ΒΑΣΔΑΡΗΣ Θάνος, ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΔΑΔΑΛΗΣ Βασίλης, ΚΑΤΣΑΝΟΣ Τάσος, ΠΟΡΑΒΟΣ Γιώργος, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.