«Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμυρών περιόδου 2015 -2016»
συσκεψη
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμυρών περιόδου 2015 -2016».

Στη συνάντηση που έγινε υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευάγγελου Σημανδράκου, παραβρέθηκαν ο δ/ντής Πολιτικής Προστασίας κ. Ασλανίδης Πρόδρομος, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος κ. Τριγώνης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Δεσκάτης κ. Χατζηζήσης Λάμπρος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών, ο υποδιοικητής της Αστυνομικής Δ/νσης Γρεβενών, ο Αντισυνταγματάρχης του 586 Τάγματος πεζικού Γρεβενών, ο δ/ντής της ΔΕΥΑΓ, ο εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ Γρεβενών, ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Γρεβενών, ο εκπρόσωπος του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, ο εκπρόσωπος της περιφερειακής υπηρεσίας ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Γρεβενών.

Αντικείμενο της σύσκεψης εν όψει του χειμώνα, κατά τον οποίο η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών αντιμετωπίζει ακραία καιρικά φαινόμενα, ήταν ο συνολικός σχεδιασμός από κοινού, όλων των εμπλεκομένων Φορέων με τα υλικοτεχνικά μέσα και το δυναμικό που διαθέτει πρωτίστως η Περιφερειακή Αρχή και οι Δήμοι, ώστε να γίνει ένας καλός συντονισμός που θα δώσει τα βέλτιστα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη χειμερινή περίοδο. Κατατέθηκαν προτάσεις από κάθε εμπλεκόμενο Φορέα ξεχωριστά και έγινε αναφορά στα κενά που υπάρχουν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Με εκτίμηση

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.