Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευρεία σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Γρεβενών

23 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

«Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμυρών περιόδου 2015 -2016»
συσκεψη
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμυρών περιόδου 2015 -2016».

Στη συνάντηση που έγινε υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευάγγελου Σημανδράκου, παραβρέθηκαν ο δ/ντής Πολιτικής Προστασίας κ. Ασλανίδης Πρόδρομος, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος κ. Τριγώνης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Δεσκάτης κ. Χατζηζήσης Λάμπρος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών, ο υποδιοικητής της Αστυνομικής Δ/νσης Γρεβενών, ο Αντισυνταγματάρχης του 586 Τάγματος πεζικού Γρεβενών, ο δ/ντής της ΔΕΥΑΓ, ο εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ Γρεβενών, ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Γρεβενών, ο εκπρόσωπος του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, ο εκπρόσωπος της περιφερειακής υπηρεσίας ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Γρεβενών.

Αντικείμενο της σύσκεψης εν όψει του χειμώνα, κατά τον οποίο η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών αντιμετωπίζει ακραία καιρικά φαινόμενα, ήταν ο συνολικός σχεδιασμός από κοινού, όλων των εμπλεκομένων Φορέων με τα υλικοτεχνικά μέσα και το δυναμικό που διαθέτει πρωτίστως η Περιφερειακή Αρχή και οι Δήμοι, ώστε να γίνει ένας καλός συντονισμός που θα δώσει τα βέλτιστα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη χειμερινή περίοδο. Κατατέθηκαν προτάσεις από κάθε εμπλεκόμενο Φορέα ξεχωριστά και έγινε αναφορά στα κενά που υπάρχουν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Με εκτίμηση

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

This entry was posted on Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2015 at 23:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply