xwristes-krevatokamares-zeygaria-708_0

Οι περισσότεροι επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια υγιή σχέση και να νιώθουν οικεία με το ταίρι τους σε κάθε περίσταση. Αυτό, ωστόσο, είναι μια κατάσταση που επιτυγχάνεται με συνεχή προσπάθεια των δύο πλευρών.

Αν είστε από αυτούς που προσπαθούν να φέρουν δόσεις οικειότητας μέσα στη σχέση, μιας ειδικός του σεξ μοιράζεται το μυστικό της.

Η ειδικός και συγγραφέας του βιβλίου «Dirty Dates: Erotic Fantasies for Couples», Ρέιτσελ Κράμερ-Μπούσελ, ισχυρίζεται πως η σχέση με τον σύντροφό της βελτιώθηκε όταν σταμάτησαν να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι.

«Είχαμε καταλάβει από νωρίς, ότι δεν ήταν συμβατό να κοιμόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο», αναφέρει και συνεχίζει στο Yahoo Health: «Κανείς μας δεν κοιμόταν καλά, γκρινιάζαμε και γινόμασταν κακοί ο ένας με τον άλλο».

Παραδόξως, αυτή πρακτική έχει κάνει τη σχέση της πιο οικεία. «Ποτέ δεν αισθάνθηκα χώρια από τον σύντροφό μου», λέει, προσθέτοντας πως το βράδυ δίνουν ένα φιλί για καληνύχτα και το πρωί λένε όλη την ώρα ο ένας στον άλλον πόσο αγαπιούνται.

Ο χωριστός ύπνος έχει «δουλέψει» και για την Τζένιφερ Ανταμς, η οποία κοιμάται μακριά από τον άνδρα της για τουλάχιστον 11 χρόνια. Οπως τονίζει, αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στην σεξουαλική τους ζωή, η οποία είναι φυσιολογική.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως η μεταξύ τους επικοινωνία έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, αν και μέλη της οικογένειάς τους και φίλοι τους θεωρούν πως είναι μια λάθος πρακτική.

«Το κάνουμε να λειτουργήσει, επειδή αυτό θέλουμε», τονίζει η Τζένιφερ.

Οσον αφορά αυτούς που αμφισβητούν αυτή τη συνήθεια, η συγγραφέας Ρέιτσελ Κράμερ-Μπούσελ, υπογραμμίζει πως αυτό λειτουργεί: «ισως επειδή είμαστε αγαπημένοι και στοργικοί ο ένας απέναντι στον άλλον. Πιστεύω πως οι χωριστές κρεβατοκάμαρες δεν είναι «κωδικός» για τις προβληματικές σχέσεις».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.