ΝΔ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣυνεχίζεται η προεκλογική μάχη στη ΝΔ με τους υποψηφίους για την προεδρία να περιοδεύουν ανά την Ελλάδα μεταφέροντας μηνύματα τόσο για το αύριο της γαλάζιας παράταξης όσο και για την κυβέρνηση στην οποία ασκούν σφοδρή κριτική.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρέθηκε στην Αργολίδα ενώ με μηνύματά του στο twitter τόνισε ότι “τα υφεσιακά μέτρα η ΝΔ δεν τα ψήφισε και δεν θα τα ψηφίσει ποτέ” αλλά και ότι “υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα γιατί η κυβέρνηση αιχμάλωτη των ιδεοληψιών της δεν προχωρά στις αποφάσεις που πρέπει για να βγούμε από την κρίση”.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στην Καλαμάτα όπου στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο πνευματικό κέντρο της πόλης ενώ θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους του νομού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε χθες το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα είναι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ και τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης της ενότητας του κόμματος, για την οποία εγγύηση όπως είπε είναι οι Νεοδημοκράτες.

Παράλληλα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Νέα, ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι η χώρα πρέπει να υλοποιήσει τις διαρθρωτικές αλλαγές που προβλέπει το μνημόνιο, τονίζοντας ότι “το δίλημμα μνημόνιο – αντιμνημόνιο δεν σηματοδοτεί πολιτική επιλογή”.

Από τη μεριά του, ο Απόστολος Τζιτζικώστας βρέθηκε στην Άρτα από όπου εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την οποία και χαρακτήρισε αποδεδειγμένα ως τη “χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης” καθώς για κάθε λάθος που κάνει, “απαιτείται και ένα νέο μέτρο”.

Εκτίμησε πως “ήρθε η ώρα να δώσουμε στην κοινωνία πειστική αντιπρόταση” καθώς “τώρα που διαλύθηκαν οι ψευδαισθήσεις, είναι η στιγμή για να αναδειχτεί η κεντροδεξιά”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα Ιωάννινα προβαίνοντας στη δέσμευση ότι εφόσον εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα λογοδοτήσει για τη ζημιά που έκανε στη χώρα. Ενώ για τη διαδικασία της εκλογής ανέφερε ότι θα μπορούσε να ήταν και πρέπει να είναι, μια πολύ μεγάλη ευκαιρία αναδιοργάνωσης του κόμματος και μία ευκαιρία της δημοκρατίας.

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Γεωργιάδης θα απευθύνει ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Σημείο αιχμής πάντως της προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων είναι και η διεξαγωγή ενός debate με τη συμμετοχή και των τεσσάρων και την Κυριακή η διαμάχη έγινε δι’ αλληλογραφίας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απευθύνει μια αιχμηρή επιστολή με παραλήπτες τους τρεις ανθυποψηφίους του, αλλά και τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για μια εκλογική διαδικασία που εξελίσσεται με πολύ άσχημο τρόπο, ζητώντας άμεσα την διεξαγωγή μιας τουλάχιστον τηλεμαχίας αλλά και δύο εθνικών συνδιασκέψεων και χαρακτηρίζει απαράδεκτο το να μην βρεθούν πουθενά οι 4 υποψήφιοι.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.