i-sara-tzesika-park-apotassei-to-stul-gia-xari-tou.w_lΤι είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από το στυλ, από τα ρούχα, από το μέικ απ; Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απαντά…

Η σέξι εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη- Από την πίστα στην πασαρέλα


Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ -που ενσάρκωσε την ηρωίδα που ήταν η εκφραστής της πεμπτουσίας της μόδας, Κάρι Μπράντσο στο Sex and the City– μπορεί να φημίζεται για το στυλ της, αλλά αποκάλυψε ότι υπάρχει κάτι που κάνει πολύ μεγαλύτερη εντύπωση από τα ρούχα. Το άρωμα!

«Τα ρούχα που φοράμε πιστεύουμε ότι λένε την ιστορία μας, έτσι δεν είναι; Αλλά τα ρούχα μας δεν εισβάλλουν στο χώρο οποιουδήποτε άλλου», είπε η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό The Cut.

«Γνωρίζετε πώς νιώθει κάποιος όταν μυρίζει το άρωμά σας που σας αγκαλιάζει και σας ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνετε; Παλιά στους κυρίους άρεσαν οι δυνατές κολόνιες. Είναι μοναδικές για τον σκοπό αυτό. Το μέικ απ σας δεν το κάνει, αυτό, ούτε η τσάντα, ούτε παπούτσια, ούτε τα ρούχα σας. Μόνο το άρωμα μπορεί να ζει και στους δύο κόσμους».

Η σέξι εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη- Από την πίστα στην πασαρέλα

Η ηθοποιός, που γιορτάζει την 10η επέτειο από το δικό της άρωμα, το Lovely, αποκάλυψε ότι είναι «πολύ ελεύθερη» κατά τον ψεκασμό αρωμάτων…

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.