o-neos-suntrofos-tis-eurudikis-mazi-tis-stin-premiera.w_lΔεν θα μπορούσε να κάνει πρεμιέρα η Ευρυδίκη και να μην την χειροκροτήσει ο νέος της έρωτας Μπομπ Κατσιώνης. Οι φωτογράφοι τον εντόπισαν μαζί με την… αμηχανία του.

Η σέξι εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη- Από την πίστα στην πασαρέλα


Ο άντρας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Ευρυδίκης μετά τοδιαζύγιό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ο μουσικός Μπομπ Κατσιώνης, δεν μπορεί πια να περάσει απαρατήρητος, μετά τηναποκάλυψη της σχέσης του από το theToc.gr , ακόμα κι αν επέλεξε ένα πιο ήσυχο τραπέζι στην πρεμιέρα της.

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας ήταν στο πλευρό της στο Acro από πολύ νωρίς και όταν ήρθε η ώρα της εμφάνισής της την απόλαυσε μαζί με φίλους του. Χωρίς να αντιδράσει και ιδιαίτερα αμήχανος, ο Μπομπ Κατσιώνης την παρακολουθούσε ενώ τον απαθανάτιζε ο φωτογράφος.

Η σέξι εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη- Από την πίστα στην πασαρέλα

Η Ευρυδίκη τον κοιτούσε συνεχώς όση ώρα βρισκόταν στην πίστα και αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισής της, εκείνος πήγε στο καμαρίνι της, όπου και παρέμεινε μέχρι η Ευρυδίκη να βγει για τη δεύτερη εμφάνισή της.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.