roubasoli-mou-ti-zwi-tha-kanw-protaseis-gamou-se-katia_7.w_lΓια όλη του τη ζωή μέχρι να δεχτεί θα κάνει προτάσεις γάμου στην Κάτια Ζυγούλη. Το αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς που δεν θα βαρεθεί να περιμένει το πολυπόθητο «ναι».

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόου – μπιζ. Ενα ζευγάρι που έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη που είναι χρόνια μαζί δεν έχουν παντρευτεί ακόμα. Γιατί; ΄Οπως αποκάλυψε ο ερμηνευτής στην κάμερα της εκπομπής «Πρωϊνό», περιμένει ακόμα να ακούσει το πολυπόθητο «ναι» από τη σύντροφό του.

Η σέξι εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη- Από την πίστα στην πασαρέλα


Πόσες προτάσεις γάμου έχει κάνει στην Κάτια και πόσες έχει σκοπό να τις κάνει ακόμα; «Για όλη μου την ζωή, μέχρι να δεχτεί! Είναι ένα αστείο μεταξύ μας. Είναι και μια στάση ζωής να θέλεις να είσαι χαρούμενος», απάντησε.

Ο Έλληνας σταρ μίλησε στην κάμερα με αφορμή τις νέες εμφανίσεις του στο «Stage» στη Θεσσαλονίκη.

Στην συνέντευξή που παραχώρησε, ο Ελληνας ερμηνευτής, μίλησε επίσης και για τα τρία τους παιδιά.

«Το να έχεις παιδιά, δεν είναι κάτι απλό! Είναι κάτι πολύ σύνθετο. Χρειάζεται να κρατάς μία στάση ευθύνης. Είναι σημαντικό, να έχεις τη σοβαρότητα και να συνειδητοποιήσεις τι σημαίνει να έχεις παιδιά. Εγώ έχω ήδη τρία παιδιά. Τα λατρεύω τα παιδιά. Και ενώ έχω τρία δικά μου παιδιά, τα οποία δημιούργησα με την Κάτια, υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά, τα οποία νοιάζομαι και βοηθάω με τον τρόπο μου!», ήταν τα λόγια του Έλληνα σταρ. Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε επίσης και για τη νέα δράση «We care» στην οποία συμμετέχει και έχει στόχο να βοηθήσει τα προσφυγόπουλα.

Η σέξι εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη- Από την πίστα στην πασαρέλα

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.