tzitzi708_6

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, τις φήμες ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

«Λέω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Είναι μάλιστα και κακόγουστο αστείο» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο κ. Τζιτζικώστας σχολιάζοντας τις φήμες

Απέρριψε δε τα περί στήριξης Σαμαρά στην υποψηφιότητά του με αντάλλαγμα τον ορισμό του πρώην Πρωθυπουργού ως εκπροσώπου του κόμματος στη Βουλή.

«Αυτά είναι αστεία πράγματα. Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι αν κάποιος συγκρούστηκε με τις πολιτικές του κ. Σαμαρά και με τον ίδιο προσωπικά, όταν χρειάστηκε, αυτός ήμουν εγώ. Το να το συζητούν και να επιθυμούν να μου το προσάψουν άνθρωποι που υπήρξαν υπουργοί των κυβερνήσεων Σαμαρά νομίζω ότι είναι τουλάχιστον αστείο»

Παράλληλα, ο κ. Τζιτζικώστας, υπενθύμισε με έμφαση: «Αν κάποιος συγκρούστηκε με τις πολιτικές του κ. Σαμαρά και με τον ίδιο προσωπικά, όταν χρειάστηκε, αυτός ήμουν εγώ», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ.

Τέλος σημείωσε: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αισθανθεί ο οποιοσδήποτε ότι πίσω μου κρύβεται κάποιος ή κάποια συστήματα».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.