Σκληρές εικόνες…
ζωα
Αλογα ημιλυπόθυμα δείχνουν σημάδια ζωής τη στιγμή που πάνε για σφαγή, γουρούνια στιβαγμένα σε ένα πηγάδι παθαίνουν ασφυξία από διοξείδιο του άνθρακα, αγελάδες κρεμασμένες με τα πόδια κάτω αργοπεθαίνουν. Η Γαλλία σε σοκ.

Το βίντεο γύρισε ένας ερασιτέχνης εργαζόμενος αλλά ήταν αρκετές για να προκαλέσουν σοκ στη Γαλλία και να αναγκάσουν τον δήμαρχο της πόλης Ales να κλείσει τα δημόσια σφαγεία.

Η ένωση για την προστασία των ζώων έφερε στη δημοσιότητα αυτό το φρικιαστικό βίντεο, δήλωσε «συγκλονισμένη από αυτές τις εικόνες» και δήλωσε ότι προέβη στη δημοσιοποίησή του προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τις συνθήκες υγιεινής και τον φρικτό θάνατο των ζώων που καταλήγουν στο σφαγείο της πόλης Ales.

Την Τετάρτη το βράδυ, μετά το σοκ και τις σφοδρές αντιδράσεις ο δήμαρχος της πόλης διέταξε το άμεσο κλείσιμο των σφαγείων και την διεξαγωγή έρευνας.

Le Monde, iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.