xitos-desoouza-708

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν μετά από τρία χρόνια σχέσης η Καρολίνα Ντε Σόουζα και ο Βασίλης Χήτος, γνωστός και ως Mr. Ζαγόρι, με το ζευγάρι να «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας.

Ο ερωτάς τους ξεκίνησε εντελώς τυχαία και ξαφνικά σε δρόμο της Γλυφάδας, όταν και συναντήθηκαν με μια κοινή φίλη τους.

«Είδα τη φίλη μου ξαφνικά στον δρόμο και μιλήσαμε. Ηταν εκεί και ο Βασίλης, τον οποίο μού σύστησε. Αυτό ήταν, την επόμενη μέρα βγήκαμε όλοι μαζί, ενώ είχαμε και την πρώτη μας κόντρα. Λέοντες, βλέπεις, και οι δύο. Μετά συναντηθήκαμε μόνοι μας για φαγητό κι από τότε δεν έχουμε χωρίσει ούτε μια στιγμή», δηλώνει στην Espresso, η Καρολίνα Ντε Σόουζα.

Από τότε πέρασαν τρία χρόνια έρωτα και αγάπης, τα οποία επικυρώνονται με το μωράκι, που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο.

Διανύοντας τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της η σχεδιάστρια από την Βραζιλία, αναφέρει πως δεν προγραμμάτιζαν την εγκυμοσύνη αλλά γάμο.

«Ετσι θα περιμένουμε λίγο, γιατί δεν θέλω με τίποτα να παντρευτώ έγκυος. Θέλω – πρώτα ο Θεός-να τον ευχαριστηθώ τον γάμο μας, να φορέσω το νυφικό που επιθυμώ, να χορέψω τα βραζιλιάνικά μου και όχι να σκέφτομαι πως πρέπει να προσέχω κάθε μου κίνηση», λέει.

Η σχεδιάστρια αυτή την περίοδο προετοιμάζει την καλοκαιρινή της κολεξιόν, η οποία μετά την εγκυμοσύνη είναι προτεραιότητά της. Την φθινοπωρινή της κολεξιόν την έχει ονομάσει «Utopia» και απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να είναι σικ και μοντέρνες όλες τις ώρες.

«Σε αυτή τη συλλογή είχα δίπλα μου τον Βασίλη, που τον εμπιστεύομαι για την επιχειρηματική του δράση. Είχε αναλάβει τα πάντα γύρω από τα νομικά και οικονομικά θέματα, εγώ ασχολούμαι με το δημιουργικό κομμάτι. Ακόμα και το όνομα που έδωσε στη συλλογή έχει να κάνει με το πώς αισθάνομαι στο πλευρό αυτού του ανθρώπου», τονίζει στην εφημερίδα.

Ποιος είναι ο Mr. Ζαγορι, Βασίλης Χήτος

Ο Βασίλης Χήτος ανήκει στην τρίτη γενιά μιας από τις πιο γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας. Είναι εγγονός του Γιάννη Χήτου, του ανθρώπου που ξεκίνησε να εμφιαλώνει λεμονάδες και γκαζόζες στους πρόποδες του Μιτσικέλι στην Ηπειρο και έμελε να γίνει μια τεράστια επιτυχία.

Μαζί με τα ξαδέρφια του Νίκο και Γιάννη συνεχίζουν να γράφουν με «χρυσά» γράμματα το όνομα της εταιρίας που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει αντίστοιχες πολυεθνικές.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.