siseΗ γαλλική αστυνομία συνέλαβε την Τρίτη τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, και άλλα τρία άτομα με την υποψία της απόπειρας εκβιασμού του 31χρονου άσου της Λιόν και της εθνικής Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, χρησιμοποιώντας «ροζ» βίντεο.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του δημόσιου κατήγορου, και οι τέσσερις συλληφθέντες τέθηκαν υπο κράτηση στα δυτικά του Παρισιού και τη Μασσαλία στο πλαίσιο έρευνας για τις καταγγελίες εκβιασμού και αδικημάτων που τιμωρούνται με τουλάχιστον πέντε χρόνια στη φυλακή.

Ο Σισέ, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά στη Μαρσέιγ, συνελήφθη επειδή γνώριζε τους άλλους εμπλεκομένους, ωστόσο δεν υπάρχει υποψία εναντίον του ότι είναι υποκινητής της υπόθεσης, όπως δήλωσε στέλεχος της αστυνομίας.

Το γραφείο του δημόσιου κατήγορου πρόσθεσε ότι ο 34χρονος Σισέ, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση νωρίτερα μέσα στη χρονιά, συνελήφθη στις έξι το πρωί.

Η απόπειρα εκβιασμού περιλαμβάνει βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.