oups-i-biku-kagia-trabaei-to-auti-tou-aleksi-tsipra.w_l«Στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα», υπογραμμίζει η Βίκυ Καγιά και επιπλήττει για το στιλ του τον Πρωθυπουργό. Πώς θα τον ήθελε;

Η Βίκυ Καγιά έχει ιστορία στη μόδα, πάνω στην πασαρέλα, αλλά και κάτω και γύρω από αυτή. Το top model, που δημιούργησε τη δική του σχολή, και δικαίως κατέχει τον χαρακτηρισμό του fashion icon, μπορεί να συμβουλεύσει στιλιστικά τους πολιτικούς και ανάμεσά τους να δώσει ξεχωριστές συμβουλές στον Αλέξη Τσίπρα και να… του τραβήξει το αυτί για τα λάθη του.

«Δεν έχουν ωραίο ντύσιμο. Χρειάζεται να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο «προσβάσιμοι» από το κοινό. Να επιλέγουν καλύτερα χρώματα, πιο παλ, πιο μαλακά, για να είναι η εικόνα τους πιο προσιτή στον απλό άνθρωπο και το κοινό που βλέπει τηλεόραση, θέλω να προσθέσω ότι η πολιτική έχει μεγάλη αξία για τους πολίτες και έχει βάση στη συνείδηση των ανθρώπων, επειδή οι πολιτικοί αποφασίζουν για εμάς. Μου αρέσει να είναι πιο σοβαρά ντυμένοι», λέει στο Secret η Βίκυ Καγιά και συνεχίζει μιλώντας για τους καλοντυμένους: «Ωραία ντύνεται η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ και η Ντόρα Μπακογιάννη ντύνεται πολύ καλά. Από τους άνδρες, πάντα πολύ καλά ντυνόταν ο Δ. Αβραμόπουλος. Είναι πιο φίνος και φορούσε μεσάτα κοστούμια».

Ο Αλέξης Τσίπρας και τα λάθη του

«Στους άνδρες μου αρέσουν πάρα πολύ το κοστούμι και το πουκάμισο. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δουλειά, που αναλαμβάνεις να εκπροσωπήσεις έναν ολόκληρο λαό, θέλω να βλέπω σοβαρότητα. Επίσης, μου αρέσει η γραβάτα και θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να φοράς γραβάτα σε πολύ επιλεγμένα και επίσημα events, όταν σε έχουν καλέσει, για να τιμήσεις την περίσταση.Θα μου άρεσε να τον δω με γραβάτα, γιατί θα του πηγαίνει πάρα πολύ και γιατί ο ρόλος που έχει αναλάβει είναι πολύ σοβαρός. Και στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.