o-grigoris-baltinos-se-oikonomiko-adieksodo.w_lΓια την οικονομική του κατάσταση μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός, «σπάζοντας» τηνεικόνα που μπορεί να έχουν για εκείνον.

Ακόμα κι αν το κοινό έχει μία συγκεκριμένη εντύπωση για τη ζωή των ανθρώπων της σόουμπιζ, τα τελευταία χρόνια καταρρέει η λάμψη και η αίσθηση που υπήρχε για άφθονο χρήμα στις τσέπες τους.

Τώρα είναι η σειρά του Γρηγόρη Βαλτινού να «σπάσει» την εικόνα που υπάρχει για εκείνον, τη ζωή του και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Μιλώντας στο You, απάντησε ειλικρινά στην ερώτηση «Έχετε οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο;», λέγοντας: «Έχω χάσει πολλά χρήματα, είμαι “μέσα”, ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια».

Ποια είναι όμως, η κατάστασή του; «Θα έπρεπε να έχω στην άκρη 80.000 ευρώ και δεν έχω. Δηλαδή αν αύριο συμβεί κάτι και δεν δουλέψω ή δεν πάει καλά το θέατρο, καταστράφηκα. Δεν έχω αποθεματικό για να στηρίξω την επιχείρησή μου». 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.