pap-708_3

Η Ελενα  Παπαρίζου ανεβαίνει στη σκηνή. Οχι κάποιου νυχτερινού μαγαζιού, αλλά του θεάτρου. Και εκεί, όμως, η εμφάνισή της είναι απλά εκρηκτική.

Η Ελενα Παπαρίζου θα συμμετάσχει στο μιούζικαλ «Nine», που βασίζεται στο αυτοβιογραφικό 8 ½ του Φεντερίκο Φελίνι και το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου, στο «Πάνθεον», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Ηδη οι συντελεστές της παράστασης φωτογραφήθηκαν μαζί και όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες, την παράσταση, τουλάχιστον στις εικόνες, τις κλέβει η Ελενα Παπαρίζου με το μπούστο της!

Εκτός από την τραγουδίστρια, στο μιούζικαλ θα συμμετέχουν,  με πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και οι Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Κατερίνα Παπουτσάκη και Τάνια Τρύπη.

Συνολικά, επί σκηνής θα ανέβουν 14 υπέροχες ηθοποιοί και χορεύτριες, καθώς και 12μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, με τον Μανόλη Παντελιδάκη να «υπογράφει» τα σκηνικά, τη Ντένη Βαχλιώτη τα κουστούμια και την αδερφή της Άννας Βίσση, Λία, να έχει τη φωνητική διδασκαλία.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.