φαγητο πρωινοΛένε πως το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, καθώς μας γεμίζει ενέργεια και πλούσια θρεπτικά συστατικά.

Οι περισσότεροι, όμως, συνηθίζουν να τρώνε καθημερινά το ίδιο ή πανομοιότυπο γεύμα, με αποτέλεσμα να το βαριούνται. Οταν το φαγητό δεν φαίνεται λαχταριστό, τείνει να γίνεται λιγότερο συναρπαστικό.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που έχετε βαρεθεί να τρώτε τα ίδια και τα ίδια κάθε πρωί, σας δίνουμε μερικές ιδέες για να αλλάξετε το γεύμα σας και να το κάνετε και πάλι ενδιαφέρον!

Βάλτε χρώμα

Εμπλουτίστε το πρωινό σας με χυμούς και φρέσκα φρούτα, δίνοντας του όχι μόνο διαφορετική όψη αλλά και διαφορετικές υφές. Συνδυάστε τα φρούτα με τα δημητριακά σας ή με το γιαούρτι σας.

Φτιάξτε smoothie

Φρούτα εποχής, γάλα χωρίς λιπαρά και μέλι, όλα μαζί στο multi. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας και με ελάχιστες θερμίδες

Πειραματιστείτε με αυγά

Μπορεί να θεωρείτε τη διαδικασία παρασκευής τους χρονοβόρα, ωστόσο, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Φτιάξτε ομελέτα, προσθέστε τα σε σάντουιτς ή ακόμα και απλά βρασμένα.


 

Αποξηραμένα φρούτα και ξηροί καρποί

Αυτά είναι ο καλύτερος φίλος του πρωινού. Μπορούν να συνοδεύσουν το γάλα, το γιαούρτι και τη βρώμη σας. Τα οφέλη είναι πολλαπλά για τον οργανισμό.

Προτιμήστε πράσινα λαχανικά

Μπορεί να μην είναι μια συνήθης επιλογή πρωινού, ωστόσο, λαχανικά όπως το καρότο, το σπανάκι και το σέλερι είναι ιδανικά να συνδυαστούν με αυγά ή και σε σάντουιτς.

 

 


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.