raxil3708

Η Ραχήλ Μακρή βρέθηκε χθες στην Ομόνοια, κάτω από την εξέδρα απ’ όπου η πρόεδρος τς Βουλής έκανε την παρθενική προεκλογική της ομιλία στην κεντρική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, και έδωσε το δικό της σόου.

Η υποψήφια βουλευτής με τη ΛΑΕ έφτασε από νωρίς στο χώρο, φορώντας τζιν και ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι που έγραφε με κατακόκκινα γράμματα RED carpet («κόκκινο χαλί») με χρυσαφί απόχρωσης στρας.

Εμφανώς χαρούμενη μοίραζε χαμόγελα, στήθηκε για φωτογραφίες -μεταξύ άλλων και με τον Π. Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ- φώναξε συνθήματα και τραγούδησε. Μαζί με άλλους οπαδούς του κόμματος, μπήκε κάτω από ένα τεράστιο πανό και το σήκωσαν – ένα εθιμοτυπικό που συναντά κανείς κυρίως στα γήπεδα.

Στο τέλος ανέβηκε και στην εξέδρα, πίσω από τον Π. Λαφαζάνη, και χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους, αγκαλιά με άλλους συνυποψηφίους της, ανεμίζοντας μια πάνινη σημαία με ξύλινο κοντάρι.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.