ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Κατηγορηματικά απέρριψε ο Πάνος Καμμένος το σενάριο συμμετοχής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε μία τυχόν κυβέρνηση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας παράλληλα

ξεκάθαρα πως εάν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη Βουλή, ο ίδιος θα αποχωρήσει από την πολιτική.

Ο κ. Καμμένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, κατηγορηματικά δήλωσε ότι “θα αποχωρήσω από την πολιτική εάν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή”. Θα πάμε σπίτι μας, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, διευκρίνισε, επισημαίνοντας ότι οι δημοσκοπήσεις πάντα έδειχναν εκτός Βουλής το κόμμα του, καθώς “μάλλον προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη”.

Αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε πως “εγώ με το ΠΑΣΟΚ δεν συνεργάζομαι. Δεν θα κάτσω με τον Βενιζέλο στην ίδια κυβέρνηση” τόνισε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε, δε, την ευχή το ΠΑΣΟΚ να διώξει τα βαρίδια του κόμματός του. Άφησε ωστόσο ένα “παράθυρο” συνεργασίας με το “Ποτάμι, σημειώνοντας ότι αν ξεκαθαρίσει τη θέση του για τα εθνικά θέματα, είμαστε διατεθειμένοι να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα.

Επιπλέον, ο κ. Καμμένος εκτίμησε πως την επομένη των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν εξελίξεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “θα απελευθερωθούν δυνάμεις” και διευκρινίζοντας ότι “μπορούμε να πάρουμε μαζί μας” τους μετριοπαθείς βουλευτές.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε πως αδίκησε εν γνώσει του τον Παύλο Χαϊκάλη που τον άφησε εκτός ψηφοδελτίων, εξαπολύοντας βολές ταυτόχρονα προς τη ΝΔ, η οποία, όπως είπε, έχει στα ψηφοδέλτιά της τον μισό ποινικό κώδικα.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.