ena-paidi-gia-ti-zeta-douka--ton-mixali-xatziantwna.w_lΤο καμπανάκι της μητρότητας μοιάζει να έχει χτυπήσει για τη Ζέτα Δούκα. Προφανώς ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς είναι ο ιδανικός σύντροφος για την ηθοποιό.

Ένας χρόνος γεμάτος έρωτα για τη Ζέτα Δούκα, που προφυλάσσει την προσωπική της ζωή ως κόρη οφθαλμού. Η ηθοποιός έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Ο γοητευτικός φυσικοθεραπευτής και γυμναστής είναι αχώριστος με την ηθοποιός και όπως λέει δημοσίευμα του Yes δεν θα έλεγε όχι σε ένα  παιδί. Τον Δεκέμβριο του 2014, η Ζέτα είχε εμφανιστεί στο πρωινό του Μάρκου Σεφερλή και είχε πει: «τους τελευταίους μήνες νιώθω την ανάγκη περισσότερο από ποτέ να γίνω μητέρα. Ελπίζω να αξιωθώ. Ελπίζω να βρω αυτό που θέλω. Αυτό το καμπανάκι που έλεγαν… έλεγα «παιδιά, δε νομίζω ότι υπάρχει», έχω αρχίσει να το νιώθω… βλέπω παιδιά και συγκινούμαι…».

Οι δυο τους έκαναν διακοπές το καλοκαίρι στα Κουφονήσια, ενώ βρέθηκαν μετά την επιστροφή τους σε παράσταση, αχώριστοι όπως πάντα.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.