delta-gala-708

Η ΔΕΛΤΑ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων, διαθέτει το πλέον εκτεταμένο και διευρυμένο δίκτυο συλλογής γάλακτος από Έλληνες κτηνοτρόφους. Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, το ελληνικό γάλα αποτελεί την πρώτη ύλη για την παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας, τα οποία απολαμβάνουν οι  Έλληνες καταναλωτές.
Σταθερά προσηλωμένη στην ενίσχυση του Έλληνα παραγωγού, απορροφά κάθε χρόνο περισσότερο από το 25%  της συνολικής ελληνικής παραγωγής γάλακτος, ποσοστό που την καθιστά τον μεγαλύτερο αγοραστή  αγελαδινού γάλακτος στην Ελλάδα. Μόνο τα τελευταία 5 χρόνια, η εταιρεία διέθεσε πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ στους Έλληνες γαλακτοπαραγωγούς για την αγορά γάλακτος.

Στρατηγική προτεραιότητα και δέσμευση της εταιρείας αποτελεί η στήριξη της ελληνικής κτηνοτροφίας και της ελληνικής οικονομίας. Την  προηγούμενη χρονιά η ΔΕΛΤΑ, συνεργάστηκε με 1.800 επιλεγμένους παραγωγούς γάλακτος από όλες τις περιοχές της χώρας. Αυτοί μαζί με περίπου 30.000 συνεργάτες και 1.500 εργαζομένους της εταιρείας δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για να έχει η ελληνική οικογένεια στο ψυγείο της κάθε μέρα τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ΔΕΛΤΑ.

Τα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας προϊόντα της φτάνουν και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας, στηρίζοντας και το πιο μικρό σημείο πώλησης στη χώρα και δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να απολαμβάνουν τα προϊόντα ΔΕΛΤΑ.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.