raxhlΔεν πρόκειται να είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει η Ραχήλ Μακρή, κάνοντας λόγο για ένα κόμμα που έχει γίνει μνημονιακό και χαρακτηρίζοντας «αδιανόητο» το γεγονός να βρίσκεται ξανά στα ψηφοδέλτιά του.

Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά Fm» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το τρίτο μνημόνιο είναι πιο σκληρό από τα δύο προηγούμενα.

«Είναι αδιανόητο για εμένα να ξανακατέβω στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ την ίδια ώρα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας ότι το τρίτο μνημόνιο φέρει την υπογραφή τους γεγονός που, όπως λέει, δείχνει ότι οι ΑΝΕΛ έκαναν στροφή από τις αρχικές τους θέσεις.

Σήμερα στον ΣΚΑΪ

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή, η οποία υπήρξε προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού στις εκλογές του Ιανουαρίου, καθώς την έβαλε στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης προκαλώντας… μίνι θύελλα.

Καλεσμένη στο ΣΚΑΪ η κυρία Μακρή είπε μεταξύ άλλων ότι «οι εκλογές έγιναν για να φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές και ήταν ένας τρόπος για να απαλλαγούν από την Ζωή Κωνσταντοπούλου».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση τόνισε ότι «ποτέ δεν είχαμε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις ως κοινοβουλευτική ομάδα. Ότι μαθαίναμε, το μαθαίναμε από τα ΜΜΕ» και πρόσθεσε ότι «είμαι 3 χρόνια βουλευτής και τέτοια φίμωση βουλευτών δεν έχω ξαναδεί. Ούτε επί Σαμαρά δεν είχαν γίνει αυτά».

Όταν ρωτήθηκε αν κάνει κόμμα ο Λαφαζάνης τι θα κάνει απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι όλα θα γίνουν στον καιρό τους. «Ετσι κι αλλιώς είμαι εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να μου έλεγαν δεν θα δεχόμουν με την πολιτική που έχει ακολουθηθεί. Είμαι σε επαφές και με άλλες δυνάμεις και εξωκοινοβουλευτικές. Αυτό που συμφωνήσαμε είναι να υπάρχει ενότητα», είπε η κυρία Μακρή και πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρξει ευρύ μέτωπο συμμετοχής. Το όχι είναι όλου του λαού απ’ όπου κι αν προέρχεται. Αναγκάστηκε λέει από τους κακούς βουλευτές να παραιτηθεί. Αυτό που είχε χάσει δεν ήταν η πλειοψηφία αλλά η λαϊκή νομιμοποίηση. Χαιρετίζω την στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ήταν πολύ έντιμη. Τους κατηγόρησαν για δραχμολάγνους. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το ευρώ για να αποκρύπτουμε το πραγματικό πρόβλημα της χώρας που δεν είναι ταξικό. Το ευρώ είναι θνησιγενές».

Οταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε ότι έχουν κάνει μεταξύ τους συζητήσεις και ότι η πρόεδρος της Βουλής συμφωνεί με αυτό που εκείνη υποστηρίζει ότι «στόχος είναι να είμαστε ενωμένοι και να υπάρξει μέτωπο από κόμματα δεν πάσχει η χώρα».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.