amangiri-hotel-suiteΝομίζατε ότι τα 100 ευρώ που πληρώσατε για ένα δίκλινο πέρσι στην Πάρο ήταν ακριβά; Εντός ολίγου θα αναθεωρήσετε.

Κάποια ξενοδοχεία στον κόσμο είναι απλησίαστα, όχι μόνο για τον απλό κόσμο, αλλά και για τον οικονομικά ισχυρό, με τιμές που φτάνουν στα ύψη. Κι αν ρίξουμε μια ματιά στη λίστα του luxury-hotels.com με τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του κόσμου αυτή τη στιγμή, θα καταλάβουμε ότι υπάρχουν ξενοδοχεία που δεν θα δούμε ποτέ το εσωτερικό τους…

Σύμφωνα με τη λίστα αυτή, η οποία συνέκρινε τιμές δωματίων για την ταξιδιωτική περίοδο Ιουνίου-Αυγούστου 2015, το πιο ακριβό ξενοδοχείο του κόσμου βρίσκεται στη Utah των Η.Π.Α και είναι το Amangiri hotel, με τη διαμονή σε αυτό να φτάνει τα 1685 ευρώ τη βραδιά.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε το Hotel Cala di Volpe στη Σαρδηνία με 1600 ευρώ κόστος τη βραδιά, ενώ το top 3 «κλείνει» το Explora Rapa Nui στη Χιλή με μέσο κόστος 1550 ευρώ τη βραδιά.

Ιδού η πρώτη δεκάδα των πιο ακριβών ξενοδοχείων του πλανήτη, για να ξέρουμε πού η προκαταβολή δωματίου είναι ίση με ένα…μηνιάτικο.

1. Amangiri hotel, Utah, Η.Π.Α, 1685 ευρώ/βραδιά

2. Hotel Cala di Volpe, Σαρδηνία, 1600 ευρώ/βραδιά

3. Explora Rapa Nui, Χιλή, 1550 ευρώ/βραδιά

4. Cap Estel, Κυανή Ακτή, Γαλλία, 1498 ευρώ/βραδιά

5. Montage Kapalua Bay, Μάουι, Η.Π.Α.. 1386 ευρώ/βραδιά

6. Hotel Pitrizza, Σαρδηνία, Ιταλία, 1376 ευρώ/βραδιά

7. Explora Atacama, Atacama, Χιλή, 1367 ευρώ/βραδιά

8. Aman Canal Grande, Βενετία, Ιταλία, 1328 ευρώ/βραδιά

9. Villa del Parco, Σαρδηνία, Ιταλία, 1283 ευρώ/βραδιά

10. La Réserve, Ramatuelle, Κυανή Ακτή, Γαλλία, 1221 ευρώ/βραδιά

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.