coloured-hairΑν βάφετε τα μαλλιά σας, καλό θα είναι να διαβάσετε αυτό το κείμενο που θα σας μάθει πώς να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα επί κεφαλής!

Τα βαμμένα μαλλιά έχουν καλά κρυμμένα μυστικά και υπάρχουν μερικά tips που θα κάνουν το χρώμα λαμπερό και τα μαλλιά σας μεταξένια!

Μη λουστείτε
Αν πριν από τη βαφή στο σπίτι ή στο κομμωτήριο λουστείτε, τότε το χρώμα δεν θα «κλειδώσει», όπως αναφέρουν οι κομμωτές. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε τη βαφή σε άλουστα μαλλιά.

Κομμωτήριο για δραστικές αλλαγές
Αν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας, τότε καλύτερα να αποφύγετε τη βαφή στο σπίτι και να προτιμήσετε ένα κομμωτήριο, όπου θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Σωστή προετοιμασία
Την εβδομάδα που θα βάψετε τα μαλλιά σας, φροντίστε να έχετε λουστεί τουλάχιστον 2 φορές και να έχετε χρησιμοποιήσει ένα conditioner ή μια μάσκα μαλλιών για να σφραγίσει καλά το χρώμα, όταν έρθει η ώρα. Αμέσως μετά τη βαφή, λουστείτε και πάλι χρησιμοποιώντας conditioner ώστε να δέσει καλά το νέο χρώμα στα μαλλιά σας.

Προσοχή στη βαφή
Είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι, οι βαφές μαλλιών μπορούν να να βάψουν το μέτωπό σας. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της βαφής, χρησιμοποιήστε κάποια λοσιόν ή βαζελίνη στη γραμμή των μαλλιών.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.