22-xronia-zeugari-fwkas-euaggelinos-pitsa-koutoufa.w_lΟ Φωκάς Ευαγγελινός & η σύντροφος της ζωής του, Πίτσα Κουτουφά, έκαναν μία σπάνια εμφάνιση. Ποια είναι η γυναίκα εδώ και 22 χρόνια στο πλευρό του; Θέλουν ένα παιδί;

«Έχω τον άνθρωπο της ζωής μου, την Πίτσα Κουτουφά, με την οποία ζούμε είκοσι χρόνια μαζί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που να μην έχει σχέση με τη δουλειά μου, γιατί δεν θα μπορούσε να με παρακολουθήσει. Με είχε καλέσει η Μιμή Ντενίση να χορογραφήσω το Tαμ – ταμ Ταγνκό 1993. Η Πίτσα δούλευε τότε στις δημόσιες σχέσεις της Μιμής. Βγήκαμε δυο- τρεις φορές και από τότε κολλήσαμε. Από ένα σημείο και μετά, έγινε και μέντοράς μου στη δουλειά. Με βοήθησε στις δύσκολες αποφάσεις. Είναι ο άνθρωπος που μου έδειχνε το δρόμο και τη σχολή χορού έτσι τη φτιάξαμε το 1996. Με έπεισε μετά κόπων και βασάνων, να πάρω δάνειο 80 εκατομμυρίων δραχμών τότε. Με έφερε σε αυτό εδώ το κτίριο στην Κυψέλη που ήταν εγκαταλελειμμένο».

Αυτά είπε πριν από περίπου ένα χρόνο ο Φωκάς Ευαγγελινόςσε συνέντευξή του, μιλώντας για τη γυναίκα της ζωής του, την επί 22 χρόνια σύντροφό του, τον άνθρωπο που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Ο αγαπημένος χορογράφος σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του με την Πίτσα Κουτουφά, παρακολούθησε την παράσταση «Αίας» του Σοφοκλή, στην Επίδαυρο. Οι δυο τους, χάρισαν ένα γλυκό χαμόγελο και στάθηκαν διακριτικά ανάμεσα στο κοινό.

Πώς γίνεται όμως, ένα ζευγάρι δεμένο και απόλυτα ισορροπημένο να μην αποφάσισε ποτέ να αποκτήσει ποτέ παιδί; «Εγώ δεν τόλμησα. Θεωρώ τεράστια την ευθύνη ενός παιδιού και δεν αισθανόμουν ώριμος στο να μπορέσω να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό μου λάθος. Θα φανεί εγωιστικό αλλά η δουλειά λειτούργησε εις βάρος του ενδεχόμενου για ένα παιδί. Ποτέ, βέβαια, δεν είναι αργά. Μπορεί να βρεθεί ένας άλλος τρόπος. Πιθανόν για μια υιοθεσία να είμαι ανοιχτός». ομολόγησε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.