tentogloy miltosΧθες το βράδυ στο στάδιο Πασκουάλ Γκουερέρο του Κάλι είχε περισσότερους από 15.000 θεατές. Μεταξύ αυτών και ένας θρύλος, ο Ρόμπερτ Εμιγιάν ο οποίος παρακολούθησε τον τελικό του μήκους και εντυπωσιάστηκε από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Αρμένιος είναι ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος με 8.86μ. από το 1987! Στην ιστορία του αθλήματος έχει καταγραφεί ως ο τέταρτος καλύτερος όλων των εποχών πίσω από τους τρεις Αμερικανούς, Πάουελ, Μπίμον και Λιούις.
milt 1
milt 3milt 4
milt 2

Οπως σημιώνει το sportsfeed.gr, αυτός ο θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο του Μίλτου Τεντόγλου, αλλά και από την τεχνική του στο άλμα. «Μπράβο στην Ελλάδα που έχει τέτοιο ταλέντο. Αυτός ο αθλητής σας θα πετύχει σπουδαία πράγματα» δήλωσε με τα ελληνικά που γνωρίζει ο Εμιγιάν και συμπλήρωσε «χρειάζεται να βελτιώσει αρκετά πράγματα αλλά και την τεχνική του στο άλμα. Μου αρέσει όμως γιατί έχει το ίδιο στιλ με εμένα» τόνισε ο Εμιγιάν ο οποίος στο τέλος, παρά την 5η θέση που κατέλαβε τελικά ο Τεντόγλου, τον ξεχώρισε ως το μεγαλύτερο ταλέντο σε προοπτική από όλους τους φιναλίστ του μήκους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.