i-marisa-tomei-einai-i-aunt-may-sti-nea-tainia-spiderma_8.w_lΣτα 51 της χρόνια, η αμερικανίδα ηθοποιός, Μαρίσα Τομέι ενσαρκώνει τη θεία Μαίη στη νέα ταινία Spiderman. Δεν πρόκειται, όμως, για ένα συμβατικό ρόλο…

Μπορεί να είναι 51 χρονών, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια από τις πιο σέξι σταρ του Χόλιγουντ. Ο λόγος για την Μαρίσα Τομέι, η οποία έχει βρει τον επόμενό της ρόλο και μάλιστα σε μια μεγάλη παραγωγή: θα είναι η Aunt May (θεία Μαίη) στη νέα ταινία Spiderman σύμφωνα με ανακοίνωση της Marvel.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά αγαπητό ρόλο της ταινίας: Η θεία Μαίρη είναι εκείνη που υιοθετεί τον νεαρό Πίτερ Πάρκερ (μετέπειτα Spider Man) και τον μεγαλώνει αντiκαθιστώντας τη μητέρα του. Τον χαρακτήρα της θείας Μαίρης έχoυν ενσαρκώσει στο παρελθόν η Σάλι Φιλντ και η Ρόσμαρι Χάρις.

Οχι, βέβαια, πως με τα προσόντα της πως θα κάνει μια θεία σε … προχωρημένη ηλικία. Θα eνσαρκώσει τη θεία Μαίη σε εφηβική ηλικία καθ’ ότι η ταινία εστιάζει στα σχολικά χρόνια του Spiderman. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, η Μαρίσα Τομέι θα υποδυθεί μια πιο σύγχρονη εκδοχή του κλασσικού χαρακτήρα της θείας Μαίη στο πλευρό του 19χρονου Τομ Χόλαντ που επιλέχθηκε να ενσαρκώσει τον θρυλικό ήρωα. Μια αλλοιώτικη, λοιπόν, σε νεαρή ηλικία και πολύ «προχωρημένη» θεία… Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου 2017.

Ποια είναι η Μαρίσα Τομέι

Γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1964, κι έπειτα από την ενασχόλησή της στην τηλεοπτική σειρά As the world turns, ήρθε στο προσκήνιο ως μέλος του καστ της τηλεοπτικής σειράς The Cosby show, a different world, το 1987. Μετά από πολλές συμμετοχές, συζητήθηκε για την κωμωδία Το ξαδελφάκι μου ο Βίνι (My cousin Vinny) του 1992 για την οποία κέρδισε το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου.
Οι πιο επιτυχημένες της εμφανίσεις στη μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια είναι στις ταινίες: Αυτό που θέλουν οι γυναίκες (What women want, 2000), Ασκήσεις ηρεμίας (Anger management, 2003) και Οι χαρλεάδες (Wild hogs, 2007). ΄Ηταν υποψηφία για Όσκαρ για την ερμηνεία της στις ταινίες Μυστικά της κρεβατοκάμαρας (In the bedroom, 2001) και Ο παλαιστής (The wrestler, 2008).

Ποιος είναι ο νέος Spiderman

¨Οπως προαναφέρθηκε, νέος Πίτερ Πάρκερ θα είναι ο Τομ Χόλαντ. Ατού στις επαγγελματικές αποσκευές του είναι οι ερμηνείες του στο The impossible του Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά αλλά και στο τηλεοπτικό Wolf Hall.

Ο 19άχρονος Βρετανός ηθοποιός – ο οποίος ενσάρκωσε και τον Billy Elliot στην ομώνυμη παράσταση, στο Λονδίνο – θα διαδεχτεί τον Τόμπι Μαγκουάιαρ, που πρωταγωνίστησε στις τρεις ταινίες του Σαμ Ράιμι, και τον Άντριου Γκάρφιλντ, που πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες, το The amazing Spiderman και το The amazing Spiderman 2.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.