Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, Μπρούσκο;
μπρουσκο
Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καθηλωτικές, καθώς τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά φέρνουν τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων. Στην τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου του 2ου κύκλου, η Μελίνα, ο Σήφης και ο Αχιλλέας πέφτουν σε μια ενέδρα θανάτου σχεδιασμένη και οργανωμένη από τον Νικηφόρο, έναν μυστηριώδη άντρα τον οποίο υποδύεται ο Μάνος Γαβράς.

Ο Νικηφόρος θέλει πάση θυσία να εκδικηθεί τη Μελίνα και τον Αχιλλέα, εμπλέκοντας στο σχέδιο του και τον Σήφη. Έτσι, βάζει κάποιους άγνωστους άντρες να τους απειλούν με όπλα.

Τα λεπτά που περνούν είναι δραματικά για τους τρεις νέους. Οι ζωές τους κρέμονται από μία κλωστή. Ταυτόχρονα, κανείς από τους οικείους τους δεν έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασής τους, μιας και όλοι βρίσκονται στο γαμήλιο πάρτι του Μηνά και της Βασιλικής.

Οι τρεις νέοι, ωστόσο, θα καταφέρουν να γλιτώσουν από τα δολοφονικά σχέδια του Νικηφόρου και θα βγουν ζωντανοί από την παγίδα θανάτου που έχει στηθεί εναντίον τους.

Οι εφιαλτικές στιγμές φέρνουν πιο κοντά τη Μελίνα και τον Αχιλλέα, όμως η μοναδική που μπορεί να τους κάνει να ξεχάσουν τις δύσκολες στιγμές δεν είναι άλλη από την κόρη τους. Η μικρή έχει δώσει μεγάλη χαρά στο ζευγάρι αλλά και ένα διαφορετικό νόημα στη ζωή του.

Η Μελίνα δένεται όσο οι μέρες περνούν περισσότερο μαζί της και ο Αχιλλέας δίνει τα πάντα για την ευτυχία της οικογένειάς του. Μάλιστα, οι συντελεστές προσφάτως βρέθηκαν σε ένα ξωκλήσι στην Κύπρο για αν τελέσουν βα΄σει σεναρίου τη βάπτιση της μικρής η οποία πήρε το όνομα Αγάπη-Ανδριανή.

MYtv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.