gnwstos-rokas-sti-fulaki-gia-biasmo-kai-kakopoiisi.w_lΟ γνωστός μουσικός κατηγορείται για παράνομη χρήση όπλου, απειλές, βιασμό πρώτου βαθμού, σεξουαλική κακοποίηση δευτέρου βαθμού και επίθεση.
Η πρώτη του σύλληψη έγινε στις 14 Ιουνίου, αλλά πλήρωσε την εγγύηση που ορίστηκε, ύψους περίπου 18.000 ευρώ, και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 50χρονος Ντιν Καστρόνοβο, ντράμερ της ροκ μπάντας Journey, που σημείωνε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’80 και του ’90, συνελήφθη για δεύτερη φορά. Ο γνωστός μουσικός κατηγορείται για παράνομη χρήση όπλου, απειλές, βιασμό πρώτου βαθμού, σεξουαλική κακοποίηση δευτέρου βαθμού και επίθεση.

Η δεύτερη σύλληψη του ντράμερ έγινε χθες, αφού παραβίασε την εντολή να μην έρθει σε καμία επικοινωνία με την γυναίκα που κατηγορείται ότι κακοποίησε. «Tα μηνύματα περιείχαν από ύβρεις και εκφράσεις όπως “θέλω να σε δω να υποφέρεις”, μέχρι απειλές ότι θα την σκοτώσει», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, δημοσιοποιώντας ότι ο μουσικός έστειλε στη συγκεκριμένη γυναίκα 122 μηνύματα και της τηλεφώνησε 35 φορές!

Ο Ντιν Καστρονόβο έχει βεβαρυμένο παρελθόν, αφού έχει μπλέξει ξανά με τον νόμο και έχει καταδικαστεί τον Ιανουάριο του 2012 σε 80 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Ο λόγος; Επιτέθηκε σε γυναίκα που διατηρούσε σχέση μέσα στο σπίτι του!

Ο ντράμερ έχει ήδη αντικατασταθεί στο συγκρότημα λόγω των εμπλοκών του με τον Νόμο, κάτι που ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα των Journey στο Facebook, στις 18 Ιουνίου.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.