epitethikan-frastika-sti-mpalatsinou-se-souper-market.w_lΜερικά αλλαντικά και η προσπέραση της ουράς των πελατών, έκαναν μία πελάτισσα του σούπερ μάρκετ να «στολίσει» τη Τζένη Μπαλατσινού.Ένα απίστευτο και μη αναμενόμενο επεισόδιο συνέβη την περασμένη Παρασκευή με πρωταγωνίστρια τη Τζένη Μπαλατσινού και μία κυρία που βρισκόταν στο ίδιο σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της espreso, που μεταφέρει από πηγές της και τους διαλόγους.

Η πρώην σύζυγός του Πέτρου Κωστόπουλου, προκάλεσε αναστάτωση και οργή, προσπερνώντας όλους όσοι περίμεναν στη σειρά των αλλαντικών και έδωσε στην υπάλληλο την παραγγελία της, αγνοώντας όσους περίμεναν υπομονετικά στην ουρά. Οι πελάτες διαμαρτυρήθηκαν, αλλά πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τζένη Μπαλατσινού συνέχισε να δίνει κανονικά της παραγγελία της. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο με μία μια κυρία, που της είπε «Είστε απαράδεκτη».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, η Τζένη Μπαλατσινού συνέχισε να απαντάει στην πελάτισσα του καταστήματος με «αέρα» και η φωτιά που άναψε ήταν μεγαλύτερη, με την κυρία να της λέει «Επειδή είστε η Μπαλατσινού μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε;», και με εκείνη να της απαντά σε έντονο τόνο: «Είστε ρατσίστρια . Κάποιοι σαν και εσένα κατέστρεψαν την Ελλάδα».

Η απάντηση, όπως αναφέρεται που έλαβε η Τζένη Μπαλατσινού ήταν: «Κάποιοι σαν και εσάς οδήγησαν την χώρα εδώ που είναι, επειδή νομίζετε πως μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε».

Από την άλλη, ανάρτηση του Niko-polisblog, λέει ότι η Τζένη Μπαλατσινού ενημερώθηκε από φιλικά της πρόσωπα για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο «Επεισόδιο σε σούπερ μάρκετ του Ψυχικού με την Μπαλατσινού» και έχασε κυριολεκτικά τα λόγια της καθώς, όπως ισχυρίστηκε, δεν είχε πάει καν στο σούπερ μάρκετ την περασμένη εβδομάδα. Η ίδια, πάντα με την ανάρτηση, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του εντύπου προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια σύμφωνα με τη δική της πλευρά.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.